Rødkålssalat med granatæble

En sprød rødkålssalat med granatæble er et lækkert og knasende måltid. Det er en dejlig måde at få brugt bl.a. julens mange lækre råvarer på en anderledes måde.

Server en knasende rødkålssalat som et et nemt og lækkert måltid i den travle juletid, eller brug salaten som tilbehør til julens mad. Rødkål er nemlig i sæson i vintermånederne, og smager skønt i en salat. Den sprøde rødkål får her lidt modspil af granatæble, valnødder og en skøn dressing. Selvom salaten ofte forbindes med jul, kan den altid nydes som tilbehør til aftensmaden, eller som en sund frokost serveret med groft brød.

Se opskrift
rødkålssalat

Køkkentid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Rødkålssalat med granatæble: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

4 personer

Salat 
1 lille rødkål
1 håndfuld Valsemøllen Økologiske Græskarkerner 
1 granatæble
1 håndfuld valnødder

Dressing
1 spsk. honning
2 spsk. balsamico
3 spsk. olie
salt & peber

Sådan gør du

Salat

  1. Snit rødkål fint og skyld det i koldt vand.
  2. Rist græskarkerner af på en pande ved middel varme.
  3. Skær granatæblet over og tag kernerne ud.
  4. Hak valnødderne groft.
  5. Vend alle ingredienser sammen i en skål.

Dressing

  1. Kom alle ingredienser i en lille skål og rør dem godt sammen.
  2. Smag til og hæld derefter dressingen over salaten.

Et godt tip: Selvom rødkålssalaten er perfekt som tilbehør til aftensmaden, kan den også sagtens spises som en mættende frokost. Server rødkålssalaten med et lækkert hjemmebagt brød og en portion hummus, så mætter salaten godt, samtidig med at du får masser af grønt. Du finder alle vores gode brødblandinger her

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.