Rødkålssalat med granatæble

En sprød rødkålssalat med granatæble er et lækkert og knasende måltid. Det er en dejlig måde at få brugt bl.a. julens mange lækre råvarer på en anderledes måde.

Server en knasende rødkålssalat som et et nemt og lækkert måltid i den travle juletid, eller brug salaten som tilbehør til julens mad. Rødkål er nemlig i sæson i vintermånederne, og smager skønt i en salat. Den sprøde rødkål får her lidt modspil af granatæble, valnødder og en skøn dressing. Selvom salaten ofte forbindes med jul, kan den altid nydes som tilbehør til aftensmaden, eller som en sund frokost serveret med groft brød.

Se opskrift
rødkålssalat

Køkkentid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Rødkålssalat med granatæble: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

4 personer

Salat 
1 lille rødkål
1 håndfuld Valsemøllen Økologiske Græskarkerner 
1 granatæble
1 håndfuld valnødder

Dressing
1 spsk. honning
2 spsk. balsamico
3 spsk. olie
salt & peber

Sådan gør du

Salat

  1. Snit rødkål fint og skyld det i koldt vand.
  2. Rist græskarkerner af på en pande ved middel varme.
  3. Skær granatæblet over og tag kernerne ud.
  4. Hak valnødderne groft.
  5. Vend alle ingredienser sammen i en skål.

Dressing

  1. Kom alle ingredienser i en lille skål og rør dem godt sammen.
  2. Smag til og hæld derefter dressingen over salaten.

Et godt tip: Selvom rødkålssalaten er perfekt som tilbehør til aftensmaden, kan den også sagtens spises som en mættende frokost. Server rødkålssalaten med et lækkert hjemmebagt brød og en portion hummus, så mætter salaten godt, samtidig med at du får masser af grønt. Du finder alle vores gode brødblandinger her

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.