Økologisk Kernerugbrød – Bageblanding

Der er ikke noget bedre end et nybagt, lunt, økologisk kernerugbrød. Med denne bageblanding gør vi det nemt for dig i hverdagen at bage et dejligt rugbrød til fx madpakkerne eller til frokostbordet.

Valsemøllen Økologisk Kernerugbrød giver dig et rugbrød fyldt med den gode surdejssmag og solsikkekerner, en  sprød skorpe og en saftig krumme. Alt du skal gøre er at tilsætte vand og gær, røre samme og bage. Nemmere bliver det ikke at servere hjemmebagt rugbrød. Og hvis du mod forventning ikke får rugbrødet spist, inden det bliver tørt, så foreslår vi at bruge det til en moderne croque monsier toast.

Ingredienserne er selvfølgelig udelukkende økologiske – og med dansk mel, så du ikke skal gå på kompromis med den gode kvalitet, selvom du vælger den nemme løsning. Du kan finde alle vores rugbrødsblandinger her.

Se opskrift
Økologisk kernerugbrød – Brødblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
2 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologisk Kernerugbrød – Bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser

Opskrift

1 rugbrød

4 dl lunkent vand (30°C)
1 ps. Valsemøllen Økologisk Melblanding (225 g)
1 ps. Valsemøllen Økologisk Kerneblanding (225 g)
5 g gær

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt begge posers indhold.
  2. Ælt dejen i ca. 20 minutter med en grydeske elle i en røremaskine ved lav hastighed.
  3. Lad nu dejen hvile i skålen i 20-30 minutter – ælt herefter i 2-3 minutter.
  4. Hæld dejen over i en smurt bageform (1,5-1,8L).
  5. Dæk formen til og stil dejen til hævning i 45 minutter ved stuetemperatur.
  6. Forvarm ovnen til 220°C. Sæt brødet ind midt i ovnen og sænk temperaturen til 170°C. Bag brødet i 45 minutter (kernetemperatur min. 94°C).

Et godt tip: Prøv også at bruge bageblandingen til at lave nemme rugsnacks eller nemme rugklapper, som begge er perfekte til madpakken.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.