Økologisk Kernerugbrød – Bageblanding

Der er ikke noget bedre end et nybagt, lunt, økologisk kernerugbrød. Med denne bageblanding gør vi det nemt for dig i hverdagen at bage et dejligt rugbrød til fx madpakkerne eller til frokostbordet.

Valsemøllen Økologisk Kernerugbrød giver dig et rugbrød fyldt med den gode surdejssmag og solsikkekerner, en  sprød skorpe og en saftig krumme. Alt du skal gøre er at tilsætte vand og gær, røre samme og bage. Nemmere bliver det ikke at servere hjemmebagt rugbrød. Og hvis du mod forventning ikke får rugbrødet spist, inden det bliver tørt, så foreslår vi at bruge det til en moderne croque monsier toast.

Ingredienserne er selvfølgelig udelukkende økologiske – og med dansk mel, så du ikke skal gå på kompromis med den gode kvalitet, selvom du vælger den nemme løsning. Du kan finde alle vores rugbrødsblandinger her.

Se opskrift
Økologisk kernerugbrød – Brødblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
2 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 rugbrød

4 dl lunkent vand (30°C)
1 ps. Valsemøllen Økologisk Melblanding (225 g)
1 ps. Valsemøllen Økologisk Kerneblanding (225 g)
5 g gær

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt begge posers indhold.
  2. Ælt dejen i ca. 20 minutter med en grydeske elle i en røremaskine ved lav hastighed.
  3. Lad nu dejen hvile i skålen i 20-30 minutter – ælt herefter i 2-3 minutter.
  4. Hæld dejen over i en smurt bageform (1,5-1,8L).
  5. Dæk formen til og stil dejen til hævning i 45 minutter ved stuetemperatur.
  6. Forvarm ovnen til 220°C. Sæt brødet ind midt i ovnen og sænk temperaturen til 170°C. Bag brødet i 45 minutter (kernetemperatur min. 94°C).

Et godt tip: Prøv også at bruge bageblandingen til at lave nemme rugsnacks eller nemme rugklapper, som begge er perfekte til madpakken.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.