Nemt softkernerugbrød – Valsemøllen Hverdag

Bag et nemt softkernerubrød, som bliver hele familiens yndlingsrugbrød til madpakken eller en lækker frokost med vores nye Valsemøllen Hverdag Softkernerugbrød, der er saftigt og fuld af kerner. Vores nye hverdagsserie gør det nemt for dig at have nybagt rugbrød klar til hver en tid – og så slår intet smagen af den første skive af eget hjemmebagt rugbrød.

Find flere nemme rugbrødsopskrifter her. 

 

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1,5 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 stort rugbrød

1 ps. Valsemøllen Hverdag Softkernerugbrød
10 g gær
6 dl lunkent vand (30°C)
En rugbrødsform 1,8-2,2 liter

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet, og tilsæt posens indhold.
  2. Ælt dejen i mindst 10 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med håndmixer (med dejkroge) på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Hæld dejen i en smurt form, glat overfladen let ud og lad den hæve tildækket i 40-60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Bag brødet nederst i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 60 minutter (skal have en kernetemperatur på 94°C).
  5. Tag det færdigbagte brød ud af formen, og stil det til afkøling på en rist. Du får de flotteste skiver, hvis du venter med at skære i rugbrødet til det er helt afkølet.

Et godt tip: Lav lækre rugsnacks ved at tilsætte hakkede nødder og chokolade til dejen. Form små boller, placer dem på en bageplade, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter. Bag i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 12 minutter.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.