Nemt softkernerugbrød – Valsemøllen Hverdag

Bag et nemt softkernerubrød, som bliver hele familiens yndlingsrugbrød til madpakken eller en lækker frokost med vores nye Valsemøllen Hverdag Softkernerugbrød, der er saftigt og fuld af kerner. Vores nye hverdagsserie gør det nemt for dig at have nybagt rugbrød klar til hver en tid – og så slår intet smagen af den første skive af eget hjemmebagt rugbrød.

Find flere nemme rugbrødsopskrifter her. 

 

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1,5 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 stort rugbrød

1 ps. Valsemøllen Hverdag Softkernerugbrød
10 g gær
6 dl lunkent vand (30°C)
En rugbrødsform 1,8-2,2 liter

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med gær i en skål, og tilsæt lunkent vand.
  2. Ælt dejen i mindst 10 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med håndmixer (med dejkroge) på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Hæld dejen i en smurt form, glat overfladen let ud og lad den hæve tildækket i 40-60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Bag brødet nederst i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 60 minutter (skal have en kernetemperatur på 94°C).
  5. Tag det færdigbagte brød ud af formen, og stil det til afkøling på en rist. Du får de flotteste skiver, hvis du venter med at skære i rugbrødet til det er helt afkølet.

Et godt tip: Lav lækre rugsnacks ved at tilsætte hakkede nødder og chokolade til dejen. Form små boller, placer dem på en bageplade, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter. Bag i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 12 minutter.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.