Nemt softkernerugbrød – Valsemøllen Hverdag

Bag et nemt softkernerubrød, som bliver hele familiens yndlingsrugbrød til madpakken eller en lækker frokost med vores nye Valsemøllen Hverdag Softkernerugbrød, der er saftigt og fuld af kerner. Vores nye hverdagsserie gør det nemt for dig at have nybagt rugbrød klar til hver en tid – og så slår intet smagen af den første skive af eget hjemmebagt rugbrød.

Find flere nemme rugbrødsopskrifter her. 

 

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1,5 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemt softkernerugbrød – Valsemøllen Hverdag: 4 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

1 stort rugbrød

1 ps. Valsemøllen Hverdag Softkernerugbrød
10 g gær
6 dl lunkent vand (30°C)
En rugbrødsform 1,8-2,2 liter

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet, og tilsæt posens indhold.
  2. Ælt dejen i mindst 10 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med håndmixer (med dejkroge) på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Hæld dejen i en smurt form, glat overfladen let ud og lad den hæve tildækket i 40-60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Bag brødet nederst i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 60 minutter (skal have en kernetemperatur på 94°C).
  5. Tag det færdigbagte brød ud af formen, og stil det til afkøling på en rist. Du får de flotteste skiver, hvis du venter med at skære i rugbrødet til det er helt afkølet.

Et godt tip: Lav lækre rugsnacks ved at tilsætte hakkede nødder og chokolade til dejen. Form små boller, placer dem på en bageplade, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter. Bag i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 12 minutter.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.