Brunsviger i airfryer

Forkæl dig selv og dem omkring dig, og bag brunsviger i airfryer. Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllens Brunsviger bagt i airfryer får du en svampet bund og masser af karamelliseret remonce –  perfekt til enhver lejlighed.

Med i bageblandingen følger både melblanding til selve brunsvigeren og remonceblanding til den uundværlige sukkerremonce. Brunsvigeren er klar på 1 time og 15 minutter – og det eneste du skal gøre er at tilsætte vand, gær og smør og lad din airfryer klare resten.

Se flere airfryer opskrifter her

Se opskrift
Brunsviger i airfryer

Køkkentid
30 min.

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brunsviger i airfryer: 2 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

1 kage

1/2 ps. Valsemøllen Brunsviger melblanding (175 g)
10 g gær
0,6 dl vand, lidt koldere en lunkent (25°C)

Remonce

½ ps. Valsemøllen Brunsviger remonceblanding (62 g)
50 g smør
1 spsk. Vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld vand i en skål, tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt halvdelen af melblandingen. Gem resten af melblandingen, luk med en klips og kom tilbage i æsken.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne, og lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
  3. Vend dejen ud på bordet, og tryk/rul den ud (ca. 25×30 cm). Placer dejen i en lille springform, der passer til din airfryer, og beklæd den med bagepapir.
  4. Rør halvdelen af remonceblandingen sammen med smør og vand, og fordel på dejen.
  5. Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter i din airfryer.
  6. Tryk med fingerspidserne små fordybninger tilfældigt i dejen med ca. 0,5 cm afstand.
  7. Bag brunsvigeren i airfryeren 200°C i 10-12 minutter.

Et godt tip: Prøv også vores lækre chokoladekage bagt i airfryer, eller bliv klogere på, hvordan du nemt kan bage i airfryer på vores bageskole.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.