Sådan gør du
- Hæld vand i en skål, tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt halvdelen af melblandingen. Gem resten af melblandingen, luk med en klips og kom tilbage i æsken.
- Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne, og lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
- Vend dejen ud på bordet, og tryk/rul den ud (ca. 25×30 cm). Placer dejen i en lille springform, der passer til din airfryer, og beklæd den med bagepapir.
- Rør halvdelen af remonceblandingen sammen med smør og vand, og fordel på dejen.
- Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter i din airfryer.
- Tryk med fingerspidserne små fordybninger tilfældigt i dejen med ca. 0,5 cm afstand.
- Bag brunsvigeren i airfryeren 200°C i 10-12 minutter.
Et godt tip: Prøv også vores lækre chokoladekage bagt i airfryer, eller bliv klogere på, hvordan du nemt kan bage i airfryer på vores bageskole.