Stegte havreris med rejer

Stegte havreris med masser af smag, serveret med rejer, æg og grønt er en nem og lækker ret til aftensmaden. Brug dine rester af Valsemøllen Havreris, og server denne lækre ret.

Valsemøllen Havreris er et velsmagende alternativ og med en kogetid på kun 10 minutter får du et mættende måltid, der både smager godt og er en kilde til protein og fyldt med fuldkorn og fibre. Se tilberedningsanvisningen her, og få inspiration til retter med havreris her.

Se opskrift

Køkkentid
10 min

Ventetid
15 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

2 portioner

3 dl kogte, kolde Valsemøllen Øko Havreris
3 spsk. neutral olie, til stegning
salt og peber
2 gulerødder
1 dl ærter eller edammebønner
2 æg
150 g rejer, gerne med hale
1 tsk. fiskesauce
1 tsk østersauce
1 tsk sojasauce

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Varm olien godt op i en pande eller wok, og steg de kolde, kogte havreris i nogle minutter under omrøring. Krydr med salt og peber.
  2. Riv guleroden eller skær den i små tern, og tilsæt sammen med ærter, og steg videre et par minutter.
  3. Slå æggene ud på panden, og vend dem rundt i massen som en slags røræg og steg videre, ind til æggene har sat sig.
  4. Tilsæt rejer, og smag til med fiskesauce, østersauce, sojasauce og evt. chiliflager.

Et godt tip: Server de stegte ris sammen med dampede gyoza’er og hoisin, soja eller teriyaki.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Vinderen trækkes 30. juni 2025 og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.