Bowl med bagt tofu, syltede løg, mango og havreris

Frisk og lækker bowl med bagt tofu, syltede løg og mango og serveret med havreris. En let og lækker frokost salat, der kan mixes sammen på ganske kort tid.

Opskriften på vores bowl med bagt tofu serveret med Valsemøllen Havreris, der giver en mild og rund smag til retten. Retten er perfekt, hvis du har rest af havreris. Valsemøllen Havreris er et velsmagende alternativ og med en kogetid på kun 10 minutter får du et mættende måltid, der både smager godt og er en kilde til protein og fyldt med fuldkorn og fibre. Se tilberedningsanvisningen her, og få inspiration til retter med havreris her.

Se opskrift

Køkkentid
15 min

Ventetid
30 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

2 portioner

Havreris
2 dl Valsemøllen Øko Havreris
5 dl vand
1 tsk. salt

Bowl med bagt tofu
200 g fast tofu
2 spsk. hoisinsauce
2 tsk. sesamolie
2 tsk. soja
125 g sukkerærter
1 moden mango
2 gulerødder
1/4 rødt spidskål
2 spsk. syltede rødløg, købt eller hjemmelavet

Dressing
2 spsk. lys tahin
1 fed hvidløg, finthakket
saft fra 1/2 citron
salt og peber
1 tsk. løgpulver
1 tsk. røget paprika
vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Havreris

  1. Bring vand og salt i kog
  2. Tilsæt havreris, og kog i 10 min., ved svag varme
  3. Hæld vandet fra, og lad havrerisene trække under låg inden servering

Bowl

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skær tofuen ud i tern, og vend dem med hoisinsauce, sesamolie og soja.
  2. Fordel tofuen i et ildfast fad, og bag dem i cirka 20-25 minutter. Rør undervejs.
  3. Halver sukkerærterne, skær mangoen ud i tern, gulerødderne i strimler eller tern, og snit spidskålen fint.
  4. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen – juster med vand alt efter den ønskede konsistens. Smag dressingen til.
  5. Fordel de kogte havreris i to skåle, top med de bagte tofutern, alle grøntsagerne og kom til sidst dressingen henover.

Et godt tip: Hvis du ønsker mere smag, kan du koge dine ris i grøntsagsfond.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Vinderen trækkes 30. juni 2025 og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.