Sådan gør du
Havreris
- Bring vand og salt i kog
- Tilsæt havreris, og kog i 10 min., ved svag varme
- Hæld vandet fra, og lad havrerisene trække under låg inden servering
Bowl
- Tænd ovnen på 200 grader. Skær tofuen ud i tern, og vend dem med hoisinsauce, sesamolie og soja.
- Fordel tofuen i et ildfast fad, og bag dem i cirka 20-25 minutter. Rør undervejs.
- Halver sukkerærterne, skær mangoen ud i tern, gulerødderne i strimler eller tern, og snit spidskålen fint.
- Rør alle ingredienserne til dressingen sammen – juster med vand alt efter den ønskede konsistens. Smag dressingen til.
- Fordel de kogte havreris i to skåle, top med de bagte tofutern, alle grøntsagerne og kom til sidst dressingen henover.
Et godt tip: Hvis du ønsker mere smag, kan du koge dine ris i grøntsagsfond.