Overnight oats med jordbær og banan

Lav en nem og hurtig overnight oats med jordbær og banan.

Gør din morgen nemmere ved at lave din morgenmad dagen inden så den er klar, når du står op. Eller du kan tage den to go. Det eneste du skal gøre er at blande ingredienserne sammen dagen inden, også kan du altid komme lækkert topping på, inden den skal spises.

Du kan eksperimentere, hvad der fungerer bedst for dig ift. mejeriprodukter, hvilken mælk og om det er finvalsede eller grovvalsede havregryn, der bliver brugt.

Find en masse inspiration og opskrifter til din morgenmad, her. 

Se opskrift
Overnight oats med jordbær og banan

Køkkentid
10 min.

Ventetid
1 dag


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 portion

80 g Valdemøllen Økologiske Havregryn, Grovvalsede  
1 spsk. Valsemøllen Økologiske Chiafrø
2 dl plantemælk
2 spsk. yoghurt/skyr/ græsk yoghurt
Lille håndfuld jordbær
En halv banan

Sådan gør du

 

  1. Mos jordbær og banan i skålen.
  2. Kom havregryn og skyr i skålen.
  3. Tilsæt chiafrø.
  4. Tilsæt plantemælk, og sørg for at chiafrøene ikke klumper.
  5. Sæt på køl natten over, og pynt dagen efter.

Et godt tip: Er du vild med overnight oats? Så prøv også opskriften på overnight oats med quinoa.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.