Sommer-quinoasalat og blandet grillpølser

Server en lækker og mættende quinoasalat med blandede grillpølser fra Hanegal. Perfekt aftensmad til sommerens lune aftener, hvor grillen er tænkt. Sommer-quinoasalaten er lavet med grillede ferskner, der giver en god friskhed til salaten blandet sammen med blåbær, feta og balsamico.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Hanegal, hvis produkter er 100 % økologiske. Hanegal har et stort udvalg af forskellige grillpølser, og du kan både finde nogle med kylling, okse, svin og nogle med mindre kød. Læs meget mere om Hanegal her.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

4 personer

200 g Valsemøllen Økologiske Quinoa
6 ferskener
100 g salatmix/feldsalat
125 g blåbær
100 g feta
Olivenolie
Balsamico glaze

Hanegal blandede grillpølser

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

Quinoasalat:

  1. Skyl quinoaen og kom dem i kogende vand tilsat salt.
  2. Kog quinoaen i en gryde med vand, olie og salt i ca. 20 minutter eller til al vandet er fordampet og kernerne blevet bløde.
  3. Skær ferskenerne ud i både, pensl med olivenolie, og grill dem i nogle minutter på begge sider.
  4. Fordel quinoaen på et fad (brug evt. 2/3, og servér resten i en skål ved siden af) sammen med salatmix. Top med de grillede ferskener, blåbær og feta og afslut med balsamico glaze.

Grillpølser:

  1. Kom pølserne på grillen og vend dem undervejs.
  2. Servér dem på et flot fad eller tallerken.

Et godt tip: Brug for mere inspiration til aftensmaden? Se en masse gode opskrifter til aftensmaden her.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.