Sommer-quinoasalat og blandet grillpølser

Server en lækker og mættende quinoasalat med blandede grillpølser fra Hanegal. Perfekt aftensmad til sommerens lune aftener, hvor grillen er tænkt. Sommer-quinoasalaten er lavet med grillede ferskner, der giver en god friskhed til salaten blandet sammen med blåbær, feta og balsamico.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Hanegal, hvis produkter er 100 % økologiske. Hanegal har et stort udvalg af forskellige grillpølser, og du kan både finde nogle med kylling, okse, svin og nogle med mindre kød. Læs meget mere om Hanegal her.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

4 personer

200 g Valsemøllen Økologiske Quinoa
6 ferskener
100 g salatmix/feldsalat
125 g blåbær
100 g feta
Olivenolie
Balsamico glaze

Hanegal blandede grillpølser

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

Quinoasalat:

  1. Skyl quinoaen og kom dem i kogende vand tilsat salt.
  2. Kog quinoaen i en gryde med vand, olie og salt i ca. 20 minutter eller til al vandet er fordampet og kernerne blevet bløde.
  3. Skær ferskenerne ud i både, pensl med olivenolie, og grill dem i nogle minutter på begge sider.
  4. Fordel quinoaen på et fad (brug evt. 2/3, og servér resten i en skål ved siden af) sammen med salatmix. Top med de grillede ferskener, blåbær og feta og afslut med balsamico glaze.

Grillpølser:

  1. Kom pølserne på grillen og vend dem undervejs.
  2. Servér dem på et flot fad eller tallerken.

Et godt tip: Brug for mere inspiration til aftensmaden? Se en masse gode opskrifter til aftensmaden her.