Opstart af surdej med Valsemøllen Tørret Surdej

Har du brug for lidt ekstra hjælpe til at starte din surdej op? Så kan Valsemøllen Tørret Surdej hjælpe dig lidt på vej. Med Valsemøllen Tørret Surdej kan du starte din egen surdej op og hjælper dig på vej med at få den helt rigtige surdejssmag.

Med hjælp fra Valsemøllen Tørret Surdej kan du starte din egen surdej, som du kan bruge til at bage lækre surdejsboller med. Du kan finde opskriften på surdejsboller, her.

Se opskrift
surdej med Valsemøllen Tørret Surdej

Køkkentid
20 min.

Ventetid
3 dage


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 surdej

Dag 1 

20 g Valsemøllen Dansk Rugmel
20 g Valsemøllen Manitoba hvedemel
30 g Valsemøllen Tørret Surdej 
150 g vand (30°C)

Dag 2 

50 g Valsemøllen Manitoba hvedemel
50 g vand (30°C)
Surdej fra dag 1

Dag 3

50 g Valsemøllen Manitoba hvedemel
50 g vand (30°C)
50 g surdej fra dag 2

Sådan gør du

 

Dag 1

 

  1. Bland rugmel, manitobamel og tørret surdej sammen i en skål eller et glas med en ske
  2. Tilsæt vand, og rør godt sammen.
  3. Lad blandingen stå på køkkenbordet til dagen efter (24 timer). Sørg for at rør 1-2 gange i løbet af dagen.

Dag 2 

 

  1. Bland manitobamel og vand, og rør godt sammen.
  2. Kom surdejsblandingen fra dag 1 i skålen og rør godt sammen.
  3. Lad surdejsblandingen stå på køkkenbordet til dagen efter (24 timer). Sørg for at rør i surdejen 1-2 gange i løbet af dagen.

Dag 3 

 

  1. Bland manitoba og vand sammen i en skål eller et glas, og rør godt sammen.
  2. Tilsæt surdej (blandingen fra dag 2), og rør godt sammen. Lad stå på køkkenbordet indtil surdejen skal bruges. Minimum 3 timer.

Et godt tip: Når surdejen er klar til brug, tag 50 g surdej fra, og kom i en skål eller glas med tætsluttede låg. Kom det i køleskabet, indtil du skal bage med surdej igen, og du kan springe dag 1 og 2 over.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.