Opstart af surdej med Valsemøllen Tørret Surdej

Har du brug for lidt ekstra hjælpe til at starte din surdej op? Så kan Valsemøllen Tørret Surdej hjælpe dig lidt på vej. Med Valsemøllen Tørret Surdej kan du starte din egen surdej op og hjælper dig på vej med at få den helt rigtige surdejssmag.

Med hjælp fra Valsemøllen Tørret Surdej kan du starte din egen surdej, som du kan bruge til at bage lækre surdejsboller med. Du kan finde opskriften på surdejsboller, her.

Se opskrift
surdej med Valsemøllen Tørret Surdej

Køkkentid
20 min.

Ventetid
3 dage


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Opstart af surdej med Valsemøllen Tørret Surdej: 4 ud af 5 baseret på 26 anmeldelser

Opskrift

1 surdej

Dag 1 

20 g Valsemøllen Dansk Rugmel
20 g Valsemøllen Manitoba hvedemel
30 g Valsemøllen Tørret Surdej 
150 g vand (30°C)

Dag 2 

50 g Valsemøllen Manitoba hvedemel
50 g vand (30°C)
Surdej fra dag 1

Dag 3

50 g Valsemøllen Manitoba hvedemel
50 g vand (30°C)
50 g surdej fra dag 2

Sådan gør du

 

Dag 1

 

  1. Bland rugmel, manitobamel og tørret surdej sammen i en skål eller et glas med en ske
  2. Tilsæt vand, og rør godt sammen.
  3. Lad blandingen stå på køkkenbordet til dagen efter (24 timer). Sørg for at rør 1-2 gange i løbet af dagen.

Dag 2 

 

  1. Bland manitobamel og vand, og rør godt sammen.
  2. Kom surdejsblandingen fra dag 1 i skålen og rør godt sammen.
  3. Lad surdejsblandingen stå på køkkenbordet til dagen efter (24 timer). Sørg for at rør i surdejen 1-2 gange i løbet af dagen.

Dag 3 

 

  1. Bland manitoba og vand sammen i en skål eller et glas, og rør godt sammen.
  2. Tilsæt surdej (blandingen fra dag 2), og rør godt sammen. Lad stå på køkkenbordet indtil surdejen skal bruges. Minimum 3 timer.

Et godt tip: Når surdejen er klar til brug, tag 50 g surdej fra, og kom i en skål eller glas med tætsluttede låg. Kom det i køleskabet, indtil du skal bage med surdej igen, og du kan springe dag 1 og 2 over.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Vinderen trækkes 30. juni 2025 og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.