Proteinboller med hytteost og grønt – Bageblanding

Server proteinboller med hytteost og grønt.

Bag Valsemøllen Proteinboller og server sammen med hytteost, grønt og æg.

Vi har sørget for at give dig en opskrift sammen med de oplysninger du måske gerne vil vide mere om nemlig energiindholdet. Vi fortæller dig hvor mange kalorier og hvor meget fedt, kulhydrater, sukker, kostfibre, proteiner og salt der er i denne opskrift.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Sara Jin Smidt som er cand.scient i Human Ernæring og er stifter af The Health Hub. 

Læs meget mere om Valsemøllen Velvær® serien, vejen til velvær og en masse spændene opskrifter, her. 

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
50 min.

Energi-
indhold


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

ca. 10 stk.

1 æg
3-4 spsk. cheasy hytteost 1,5 % (ca. 50 g)
1 spsk. ærter
100 g agurk
5 dl lunkent vand (30°C)
1 ps. Valsemøllen grødblanding 
25 g gær
1 ps. Valsemøllen melblanding 

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Rør vandet sammen med grødblandingen. Brug en grydeske eller et piskeris. Lad blandingen trække i 10 minutter.
  2. Smuldr gæren i gryden, og rør rundt. Tilsæt melblandingen, og ælt dejen i ca. 5 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Dæk skålen til, og lad dejen hæve i 30 minutter.
  4. Form boller med to skeer. Dyp skeerne i vand, så dejen ikke klistre på skeerne. Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Drys evt. med Valsemøllen ØKO Hampefrø.
  5. Forvarm ovnen til 240°C (varmluft 200°C), og bag bollerne i midten af ovnen i 12-15 minutter.
  6. Kog ægget og skær agurken ud som du ønsker.
  7. Server 1 bolle med 1 æg, hytteost, agurk og ærter.