Menu
  • Bæredygtighed
  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Bageskolen
  • Produkter
  • Om os
    • Kontakt
    • Reklamation
    • Udvikling og kvalitet
    • Bageglæden ved dansk mel
    • Glutenfrit
      • Om cøliaki
      • Glutenfri bagning
      • EU-lovgivning
      • Produkter
      • Opskrifter
    • Konkurrencer
      • Fejr ø-mærket
      • Konkurrence – Dyrk bageglæden
    • Nyheder
  • For fagfolk
Opskrifter
  • Alle kategorier
  • Bag LIVE
  • Bageblandinger
  • Bagværk
  • Bagværk med surdej
  • Boller
  • Brød
  • Desserter
  • Fastelavn
  • Fødselsdag
  • Glutenfri
  • Green Life
  • Halloween
  • Kager
  • Knækbrød
  • Madpakker
  • Middagsretter
  • Morgenmad
  • Økologi
  • Påske
  • Pizza
  • Rugbrød
  • Småkager
  • Stop madspild
  • Sunde snacks
  • Vafler
  • Wienerbrød
  • Bag på grill
  • Familiebageopskrifter
  • Fuldkorn
  • Juleopskrifter
  • Klassikere
  • Pandekager
  • Pasta
Valsemøllen / Opskrifter

Squashkage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 min.

Islagkage med pistacie og karamel

Køkkentid
1 t.

Ventetid
4 t 30 min.

Påskekager med makron og rabarber

Køkkentid
40 min.

Ventetid
50 min.

Grødblanding

Køkkentid
10 min.

Ventetid
10 min.

Kold grød med æble

Køkkentid
10 min.

Brioche boller

Køkkentid
30 min.

Ventetid
2 t

Mini donuts, bagte

Køkkentid
30 min.

Ventetid
20 min.

LIVE

De bedste kanelsnegle

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 min.

Romkugle popcakes

Køkkentid
30 min.

Ventetid
30 min.

Hjemmelavet müsli

Køkkentid
15 min.

Ventetid
15 min.

Arme riddere

Køkkentid
10 min.

Ventetid
10 min.

Romkuglekage

Køkkentid
5 min.

Ventetid
18 min.

Koldhævede surdejsboller – Bageblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
Min. 8 timer

Nemme romkugler – Valsemøllen kageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.

Fuldkornsboller – Valsemøllen brødblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 time 10 min.

Græskarkernesmør

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.

Koldhævede fuldkornsboller

Køkkentid
20 minutter

Ventetid
6-12 timer

Sandwich med BBQ kylling og salsa

Køkkentid
30 min.

Ventetid
0 min.

Sandwichboller med ølandshvede og græskarkerner

Køkkentid
45 min.

Ventetid
2 timer

Fuldkornsboller med solsikkekerner

Køkkentid
35 min.

Ventetid
2,5 time

Madpandekager med kål

Køkkentid
45 min.

Ventetid
15 min

Rugsnacks med chokolade og mandler

Køkkentid
30 min.

Ventetid
90 min.

Grove bananmuffins

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.

Klatkager af risengrød med topping af frø og kerner

Køkkentid
20 min.

Ventetid
5 min.

Fladbrød med hummus, kålsalat og falafler

Køkkentid
30 min.

Ventetid
5 min.

Spicy falafel bowl

Køkkentid
30 min.

Ventetid
5 min.

Vegansk pærekage

Køkkentid
15 min.

Ventetid
60 min.

Snegle af wienerdej med kardemomme og citron

Køkkentid
2 t.

Ventetid
15 min.

Grønkålssalat med æble, rødkål og pestoristede solsikkekerner

Køkkentid
15 min.

Ventetid
15 min.

Græskarkage med mørk chokolade og ostecreme

Køkkentid
30 min.

Ventetid
50 min.

Surdejsboller med chiafrø

Køkkentid
60 min.

Ventetid
24 timer

Appelsinkage

Køkkentid
30 min.

Ventetid
55 min.

Pæretærte med mandelfrangipane

Køkkentid
45 min.

Ventetid
1 t.

Grydebrød med manitobamel

Køkkentid
45 min.

Ventetid
12 t.

Koldhævede græskarboller med græskarkerner

Køkkentid
15 min.

Ventetid
12 t. 20 min.

Surdejsbrød med knækkede hvedekerner

Køkkentid
45 min.

Ventetid
20 timer

Sødt focacciabrød med æble

Køkkentid
25 min.

Ventetid
55 min.

Chokoladekage med ganache – Bageblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
30 min.

Romkugler

Køkkentid
30 min.

Ventetid
10 min.

Fuldkornssurdejsbrød

Køkkentid
1 time

Ventetid
16 timer

Koldhævede speltboller med æble

Køkkentid
25 min.

Ventetid
12 t.

Små donuts med blåbær

Køkkentid
35 min.

Ventetid
10 min.

Proteinrig grønkålssalat

Køkkentid
35 min

Ventetid
15 min.

Hvid blondie med blommer

Køkkentid
30 min.

Ventetid
60 min.

Koldhævede brunchboller med nødder og pære – Økologisk bageblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
6 - 24 timer

Grød med kerner, brombær og lys karamel

Køkkentid
20 min

Ventetid
40 min

Pistacietærter med solbær

Køkkentid
1 t.

Ventetid
2 t.

Små tærter med brombær

Køkkentid
30 min.

Ventetid
30 min.

Bruschetta med pesto og hvide bønner

Køkkentid
15 min.

Ventetid
5 min.

Pestosnurrer med rød pesto

Køkkentid
20 min.

Ventetid
4 t. 15 min.

Chiagrød med kokos, ananas og mango

Køkkentid
20 min.

Ventetid
6 timer

Madpandekager med pesto og falafler

Køkkentid
15 min.

Ventetid
40 min.

Sarah Bernhardt kager med brombærmousse

Køkkentid
2 t.

Ventetid
6 timer

Rugbrød med surdej og mange kerner

Køkkentid
30 min.

Ventetid
14 timer

Hashbrown med agurk og pesto

Køkkentid
40 min.

Ventetid
25 min.

Koldskål med hjemmebagte kammerjunkere

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1,5 time

Rødgrød med fløde

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.

Stikkelsbærlagkage med hyldeblomst

Køkkentid
60 min

Ventetid
5,5 time

Brud med hvid chokolade

Køkkentid
30 min.

Ventetid
120 min.

Brødstænger med sesam og timian

Køkkentid
30 min.

Ventetid
2,5 time

Fletbrød med marcipan, kardemomme, timian og citron

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1,5 time

Koldhævede pitabrød

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 døgn

Pizza med pesto og falafel

Køkkentid
10 min.

Ventetid
25 min.

Salat med tofu og pesto

Køkkentid
20 min.

Sommerkage med jordbær og basilikum

Køkkentid
1,5 t.

Ventetid
2 t.

Snobrød med fuldkorn

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 time

Kartoffelsalat med grøn pesto

Køkkentid
30 min.

Pestovafler

Køkkentid
15 min.

Ventetid
15 min.

Sesamcookies

Køkkentid
20 min.

Ventetid
35 min.

Spinatvafler med laks og avokado

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.

Moussekage med rabarber, pistacie og citron

Køkkentid
2 t.

Ventetid
12 t.

Rabarberscones

Køkkentid
15 min.

Ventetid
2 t og 30 min.

Islagkage med nøddebund og jordbær

Køkkentid
1 t.

Ventetid
3-12 t.

Salat med linser, feta, granatæbler og falafel

Køkkentid
30 min.

Ventetid
15 min.

Surdejspizza

Køkkentid
30 min.

Ventetid
24 t.

Fødselsdagsboller med glasur – Bageblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. & 20 min.

Pizzasnegle med tex-mex – Valsemøllen brødblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t. & 45 min.

Surdejsboller med hampefrø

Køkkentid
25 min.

Ventetid
2 t.

Chokolademuffins med hindbærfrosting – Bageblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
20 min.

Chokoladetærte med moccacreme – Valsemøllen kageblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
25-30 min.

Chokoladetærte med flødeskum og bær – Valsemøllen kageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
25 - 30 min.

Koldhævede hveder

Køkkentid
25 min.

Ventetid
10 t. & 30 min.

Kokostoppe med hvid chokolade – Bageblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
12 min.

Surdejsrugbrød med øl, spelt og kerner

Køkkentid
30 min.

Ventetid
7-8 timer

Surdejsboller med spelt

Køkkentid
30 min.

Ventetid
Ca. 16 timer

Focacciastykker

Køkkentid
30 min.

Ventetid
13 t.

Højsnegle med timian- og citronremonce

Køkkentid
45 min.

Ventetid
1 t.

Gulerodskage med fuldkorn

Køkkentid
20 min.

Ventetid
60 min.

Roulade med blommer

Køkkentid
45 min.

Ventetid
1 t.

Pandekagelagkage – Bageblanding

Køkkentid
30 min.

Små brød med soltørrede tomater

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t.

Økologiske koldhævede fiberboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
6-24 timer

Økologiske knækbrød uden kerner

Køkkentid
10 min.

Vietnamesiske pandekager

Køkkentid
15 min.

Rabarbertærte med flødeostecreme

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 døgn og 1 t.

Kold grød med quinoamüsli og rabarberkompot

Køkkentid
20 min.

Ventetid
12 t

Søde kartofler med pesto

Køkkentid
15 min.

Ventetid
40 min.

Pizza med rød pesto, svampe og artiskok

Køkkentid
25 min.

Ventetid
2 t. og 20 min.

Grøn Pestoblanding – grundopskrift

Køkkentid
2 min.

Rød Pestoblanding – grundopskrift

Køkkentid
2 min.

« Forrige 1 2 3 4 … 7 Næste »

Kontakt

Telefon: (+45) 7610 3300
Mail: info@valsemollen.dk

Valsemøllen A/S
Havnegade 58
6700 Esbjerg, Danmark.

Presse

  • Valsemøllen billedbank
  • Nyheder

For fagfolk

  • Valsemøllen for fagfolk

Se kontrolrapportValsemøllen A/S – Find smiley

Bageglæde til dig

Få bageglæde direkte i din inbox ved at tilmelde dig Valsemøllens nyhedsbrev her:

Valsemøllen producerer melprodukter til bagerier, detailhandel, industri og food service. Valsemøllen kan tilbyde et fuldt sortiment - alt fra færdige melblandinger, basisblandinger og bagehjælpemidler, til helt nye meltyper. Vi udvikler på både koncept- og produktniveau og ønsker at forblive den foretrukne, professionelle sparringspartner for vores kunder.

Valsemøllen for fagfolk Bageri Foodservice Industri