Nemme snobrød med twist – Bageblanding

Bag snobrød med et twist. I denne opskrift kan du bage tre forskellige slags snobrød – af én dej. Det gør det nemt at bage forskellige variationer af snobrød – om du er til pizzaversionen med skinke og oregano eller den søde med chokoladeknapper. Snobrød er en god aktivitet til de mindre. En aktivitet der smager godt, er hyggelig og det tager ingen tid at slå denne snobrødsdej op.

Med bageblandingen Valsemøllen Boller kan du hurtigt lave en snobrødsdej klar, og du kan ælte den sammen med forskellige råvarer.

Se opskrift
Snobrød med twist - Bageblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme snobrød med twist – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

Ca. 18 stk.

1 ps. Valsemøllen Boller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
80 g chokoladeknapper
6 skiver bacon
100 g skinkestrimler

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

 

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Del dejen i 3 lige store stykker.
  4. Ælt chokoladeknapperne sammen med den første dej. Ælt skinke og oregano sammen i den anden dej. Den tredje dej skal først have bacon i senere i processen.
  5. Lad de 3 deje hæve tildækket på bordet i 1 time ved stuetemperatur.
  6. Del hver dej i 4-8 stykker alt efter, hvor store du ønsker, dine snobrød skal være.
  7. Stræk dejstykket ud til en lang pølse, og sno den om en pind. Sno den tredje dej (uden fyld) om snobrødspinden sammen med et stykke bacon.
  8. Bag snobrødene over bålets gløder til det er gyldent og lyder hult, når man banker på det.
  9. Server med ketchup, glasur eller andet dyppelse

Et godt tip: Kom en ostehaps eller et stykke af din favoritost ned i snobrødet med skinke og oregano, når det er færdigbagt, og nyd som et pizzasnobrød.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.