Nemme snobrød med twist – Bageblanding

Bag snobrød med et twist. I denne opskrift kan du bage tre forskellige slags snobrød – af én dej. Det gør det nemt at bage forskellige variationer af snobrød – om du er til pizzaversionen med skinke og oregano eller den søde med chokoladeknapper. Snobrød er en god aktivitet til de mindre. En aktivitet der smager godt, er hyggelig og det tager ingen tid at slå denne snobrødsdej op.

Med bageblandingen Valsemøllen Boller kan du hurtigt lave en snobrødsdej klar, og du kan ælte den sammen med forskellige råvarer.

Se opskrift
Snobrød med twist - Bageblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme snobrød med twist – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

Ca. 18 stk.

1 ps. Valsemøllen Boller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
80 g chokoladeknapper
6 skiver bacon
100 g skinkestrimler

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

 

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Del dejen i 3 lige store stykker.
  4. Ælt chokoladeknapperne sammen med den første dej. Ælt skinke og oregano sammen i den anden dej. Den tredje dej skal først have bacon i senere i processen.
  5. Lad de 3 deje hæve tildækket på bordet i 1 time ved stuetemperatur.
  6. Del hver dej i 4-8 stykker alt efter, hvor store du ønsker, dine snobrød skal være.
  7. Stræk dejstykket ud til en lang pølse, og sno den om en pind. Sno den tredje dej (uden fyld) om snobrødspinden sammen med et stykke bacon.
  8. Bag snobrødene over bålets gløder til det er gyldent og lyder hult, når man banker på det.
  9. Server med ketchup, glasur eller andet dyppelse

Et godt tip: Kom en ostehaps eller et stykke af din favoritost ned i snobrødet med skinke og oregano, når det er færdigbagt, og nyd som et pizzasnobrød.