Sandwich med BBQ kylling og salsa

Smagen af BBQ kylling og salsa i en saftig ølandsbolle. Lyder det ikke bare lækkert?

Saml en skøn sandwich med kylling stegt i brun farin, ketchup og eddike med en skøn hjemmelavet salsa og dejlige ølandsboller. Så har du nemt og hurtigt aftensmad med masser af god smag og fuldkorn. Skulle du tage sandwichen med i madpakken, så tør vi også godt love dig en god frokostpause.

Se opskrift
Sandwich med BBQ kylling og salsa

Køkkentid
30 min.

Ventetid
0 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Sandwich med BBQ kylling og salsa: 5 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Opskrift

2 ølandsboller
2-3 spsk. mayonnaise
2 håndfulde fint snittet kål, f.eks. hvidkål eller rødkål

BBQ kylling:
2 kyllingebryster, i skiver
Lidt olie til stegning
1 tsk. brun farin
2-3 spsk. ketchup
1 tsk. lys eddike
Salt

Salsa:
2 tomater
2 avocado, i tern
1 spsk. finthakket rødløg
1-2 tsk. finthakket grøn chili
1 spsk. finthakket koriander
Saft af 1-2 lime
Salt

Sådan gør du

  1. Bag dine yndlingsboller – prøv f.eks. disse sandwichboller med ølandshvede og græskarkerner. Flæk bollerne, smør dem med mayonnaise og fyld dem med kål.
  2. Steg kyllingen i olie til den er gylden og gennemstegt. Kom sukker, ketchup og eddike på og lad den glasere.
  3. Salsa: skær tomaterne i kvarte og skrab kerner ud med kniven eller en ske. Kassér kernerne og skær tomatkødet i tern.
  4. Vend tomat, avocado, chili og koriander sammen og smag til med limesaft og salt.
  5. Fyld salsaen i din sandwich.
  6. Klap sammen og servér straks.

Et godt tip: Har du en rest kylling eller svinekød, kan du sagtens komme dem i sandwichen i stedet for BBQ kylling. Vend evt. kødresten i lidt BBQ-sauce, hvis du vil have den ekstra snasket.

Hvis du ikke lige har ølandshvede i skabet til ølandsbollerne, så tag et kig blandt vores mange andre opskrifter på lækre boller – både de bløde, de grove og de koldhævede. De er lige til at udskifte til din sandwich med BBQ kylling og salsa.

Udviklet i samarbejde med Louisa Lorang fra magasinet Lorang & Co.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.