Sandwich med BBQ kylling og salsa

Smagen af BBQ kylling og salsa i en saftig ølandsbolle. Lyder det ikke bare lækkert?

Saml en skøn sandwich med kylling stegt i brun farin, ketchup og eddike med en skøn hjemmelavet salsa og dejlige ølandsboller. Så har du nemt og hurtigt aftensmad med masser af god smag og fuldkorn. Skulle du tage sandwichen med i madpakken, så tør vi også godt love dig en god frokostpause.

Se opskrift
Sandwich med BBQ kylling og salsa

Køkkentid
30 min.

Ventetid
0 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Sandwich med BBQ kylling og salsa: 5 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

2 ølandsboller
2-3 spsk. mayonnaise
2 håndfulde fint snittet kål, f.eks. hvidkål eller rødkål

BBQ kylling:
2 kyllingebryster, i skiver
Lidt olie til stegning
1 tsk. brun farin
2-3 spsk. ketchup
1 tsk. lys eddike
Salt

Salsa:
2 tomater
2 avocado, i tern
1 spsk. finthakket rødløg
1-2 tsk. finthakket grøn chili
1 spsk. finthakket koriander
Saft af 1-2 lime
Salt

Sådan gør du

  1. Bag dine yndlingsboller – prøv f.eks. disse sandwichboller med ølandshvede og græskarkerner. Flæk bollerne, smør dem med mayonnaise og fyld dem med kål.
  2. Steg kyllingen i olie til den er gylden og gennemstegt. Kom sukker, ketchup og eddike på og lad den glasere.
  3. Salsa: skær tomaterne i kvarte og skrab kerner ud med kniven eller en ske. Kassér kernerne og skær tomatkødet i tern.
  4. Vend tomat, avocado, chili og koriander sammen og smag til med limesaft og salt.
  5. Fyld salsaen i din sandwich.
  6. Klap sammen og servér straks.

Et godt tip: Har du en rest kylling eller svinekød, kan du sagtens komme dem i sandwichen i stedet for BBQ kylling. Vend evt. kødresten i lidt BBQ-sauce, hvis du vil have den ekstra snasket.

Hvis du ikke lige har ølandshvede i skabet til ølandsbollerne, så tag et kig blandt vores mange andre opskrifter på lækre boller – både de bløde, de grove og de koldhævede. De er lige til at udskifte til din sandwich med BBQ kylling og salsa.

Udviklet i samarbejde med Louisa Lorang fra magasinet Lorang & Co.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.