Nemme sandwichbrød – bageblanding

Bag nemme sandwichbrød, der er helt perfekte til madpakkerne eller frokostbordet. Med Valsemøllen Øko Koldhævede Brunchboller kan du bage mættende, saftige sandwichbrød – på den helt nemme måde.

En god sandwich starter med et godt sandwichbrød, og hvis du mangler inspiration til en lækker frokost, så prøv vores nemme sandwichbrød, og fyld dem med en lækker spicy tunsalat med pesto og tomater – det giver en sandwich med masser af smag. Opskriften er udviklet i samarbejde med Karen-Elisabeth Gadtoft.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1,5 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme sandwichbrød – bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Fremgangsmåde

  1. Opløs gæren i vandet, og tilsæt pakkens indhold.
  2. Rør dejen godt sammen, og stil den til hævning under et fugtigt klæde i 1 time.
  3. Vend dejen ud på meldrysset bord med durumhvedemel, og del dejen i 8 dele.
  4. Form dejklumperne til aflange sandwichbrød, og lad dem efterhæve under et fugtigt klæde i 30 minutter.
  5. Bag herefter brødene i midten af ovnen på 220°C varmluft i 15-20 minutter, og lad dem køle af på en bagerist.
  6. Fyld sandwichbrødene med dit favorit madpakkefyld.

Et godt tip: Hvis du ønsker at koldhæve brødene, skal du blot erstatte de 25 g gær med 10 g gær, og sæt dejen på køl til dagen efter.