Nemme sandwichbrød – bageblanding

Bag nemme sandwichbrød, der er helt perfekte til madpakkerne eller frokostbordet. Med Valsemøllen Øko Koldhævede Brunchboller kan du bage mættende, saftige sandwichbrød – på den helt nemme måde.

En god sandwich starter med et godt sandwichbrød, og hvis du mangler inspiration til en lækker frokost, så prøv vores nemme sandwichbrød, og fyld dem med en lækker spicy tunsalat med pesto og tomater – det giver en sandwich med masser af smag. Opskriften er udviklet i samarbejde med Karen-Elisabeth Gadtoft.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1,5 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftFremgangsmåde

  1. Opløs gæren i vandet, og tilsæt pakkens indhold.
  2. Rør dejen godt sammen, og stil den til hævning under et fugtigt klæde i 1 time.
  3. Vend dejen ud på meldrysset bord med durumhvedemel, og del dejen i 8 dele.
  4. Form dejklumperne til aflange sandwichbrød, og lad dem efterhæve under et fugtigt klæde i 30 minutter.
  5. Bag herefter brødene i midten af ovnen på 220°C varmluft i 15-20 minutter, og lad dem køle af på en bagerist.
  6. Fyld sandwichbrødene med dit favorit madpakkefyld.

Et godt tip: Hvis du ønsker at koldhæve brødene, skal du blot erstatte de 25 g gær med 10 g gær, og sæt dejen på køl til dagen efter.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.