Nemme sandwichbrød – bageblanding

Bag nemme sandwichbrød, der er helt perfekte til madpakkerne eller frokostbordet. Med Valsemøllen Øko Koldhævede Brunchboller kan du bage mættende, saftige sandwichbrød – på den helt nemme måde.

En god sandwich starter med et godt sandwichbrød, og hvis du mangler inspiration til en lækker frokost, så prøv vores nemme sandwichbrød, og fyld dem med en lækker spicy tunsalat med pesto og tomater – det giver en sandwich med masser af smag. Opskriften er udviklet i samarbejde med Karen-Elisabeth Gadtoft.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1,5 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftFremgangsmåde

  1. Opløs gæren i vandet, og tilsæt pakkens indhold.
  2. Rør dejen godt sammen, og stil den til hævning under et fugtigt klæde i 1 time.
  3. Vend dejen ud på meldrysset bord med durumhvedemel, og del dejen i 8 dele.
  4. Form dejklumperne til aflange sandwichbrød, og lad dem efterhæve under et fugtigt klæde i 30 minutter.
  5. Bag herefter brødene i midten af ovnen på 220°C varmluft i 15-20 minutter, og lad dem køle af på en bagerist.
  6. Fyld sandwichbrødene med dit favorit madpakkefyld.

Et godt tip: Hvis du ønsker at koldhæve brødene, skal du blot erstatte de 25 g gær med 10 g gær, og sæt dejen på køl til dagen efter.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.