Nemme kanelsneglesnobrød – Bageblanding

Lav nemme kanelsneglesnobrød med bageblandingen Valsemøllen Kanelsneglkage. Tag dine snobrød til næste niveau, og bag de lækreste og nemmeste kanelsneglesnobrød. Med en Valsemøllen kageblanding skal du kun bruge få ingredienser og mindre tid i køkkenet.

Snobrød er den perfekte sommeraktivitet for hele familien, hvor du får duften af sommer, bål og godt bagværk. Ved at bruge en kageblanding gør du det samtidig nemt og hurtigt at opgradere fra de klassiske snobrød til de lækreste kanelsneglesnobrød. Se flere ideer til at bage lækkert bagværk udendørs her.

Se opskrift
Nemme kanel snobrød - Bageblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

Ca. 6 stk.

Dej
1 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
20 g gær
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage (350 g)

Kanelremonce
1 ps. Valsemøllen Kanelremonce (125 g)
100 g smør
2 spsk. vand

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

 

  1. Hæld vandet i en skål og tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
  3. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand. Stil remoncen til side på bordet, til du skal bruge den.
  4. Rul dejen ud (ca. 40 cm x 60 cm). Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  5. Fordel remoncen jævnt på dejen.
  6. Fold dejen på den lange led og herefter på den korte led. (Se video nedenfor).
  7. Rul en ekstra gang med kagerullen og skær dejen ud i strimler på 3 cm bredde.
  8. Sno hver strimmel rundt om en snobrødspind
  9. Bag snobrødene over bålets gløder til det er gyldent og lyder hult, når du banker på det.
  10. Server evt. med glasur.

Et godt tip: Prøv også vores tre snobrødsideer på snobrød med chokoladeknapper, bacon eller pizzafyld.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.