Nemme kanelsneglesnobrød – Bageblanding

Lav nemme kanelsneglesnobrød med bageblandingen Valsemøllen Kanelsneglkage. Tag dine snobrød til næste niveau, og bag de lækreste og nemmeste kanelsneglesnobrød. Med en Valsemøllen kageblanding skal du kun bruge få ingredienser og mindre tid i køkkenet.

Snobrød er den perfekte sommeraktivitet for hele familien, hvor du får duften af sommer, bål og godt bagværk. Ved at bruge en kageblanding gør du det samtidig nemt og hurtigt at opgradere fra de klassiske snobrød til de lækreste kanelsneglesnobrød. Se flere ideer til at bage lækkert bagværk udendørs her.

Se opskrift
Nemme kanel snobrød - Bageblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

Ca. 6 stk.

Dej
1 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
20 g gær
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage (350 g)

Kanelremonce
1 ps. Valsemøllen Kanelremonce (125 g)
100 g smør
2 spsk. vand

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

 

 1. Hæld vandet i en skål og tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
 2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
 3. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand. Stil remoncen til side på bordet, til du skal bruge den.
 4. Rul dejen ud (ca. 40 cm x 60 cm). Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
 5. Fordel remoncen jævnt på dejen.
 6. Fold dejen på den lange led og herefter på den korte led. (Se video nedenfor).
 7. Rul en ekstra gang med kagerullen og skær dejen ud i strimler på 3 cm bredde.
 8. Sno hver strimmel rundt om en snobrødspind
 9. Bag snobrødene over bålets gløder til det er gyldent og lyder hult, når du banker på det.
 10. Server evt. med glasur.

Et godt tip: Prøv også vores tre snobrødsideer på snobrød med chokoladeknapper, bacon eller pizzafyld.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.