Nemme kanelsneglesnobrød – Bageblanding

Lav nemme kanelsneglesnobrød med bageblandingen Valsemøllen Kanelsneglkage. Tag dine snobrød til næste niveau, og bag de lækreste og nemmeste kanelsneglesnobrød. Med en Valsemøllen kageblanding skal du kun bruge få ingredienser og mindre tid i køkkenet.

Snobrød er den perfekte sommeraktivitet for hele familien, hvor du får duften af sommer, bål og godt bagværk. Ved at bruge en kageblanding gør du det samtidig nemt og hurtigt at opgradere fra de klassiske snobrød til de lækreste kanelsneglesnobrød. Se flere ideer til at bage lækkert bagværk udendørs her.

Se opskrift
Nemme kanel snobrød - Bageblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

Ca. 6 stk.

Dej
1 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
20 g gær
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage (350 g)

Kanelremonce
1 ps. Valsemøllen Kanelremonce (125 g)
100 g smør
2 spsk. vand

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

 

 1. Hæld vandet i en skål og tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
 2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
 3. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand. Stil remoncen til side på bordet, til du skal bruge den.
 4. Rul dejen ud (ca. 40 cm x 60 cm). Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
 5. Fordel remoncen jævnt på dejen.
 6. Fold dejen på den lange led og herefter på den korte led. (Se video nedenfor).
 7. Rul en ekstra gang med kagerullen og skær dejen ud i strimler på 3 cm bredde.
 8. Sno hver strimmel rundt om en snobrødspind
 9. Bag snobrødene over bålets gløder til det er gyldent og lyder hult, når du banker på det.
 10. Server evt. med glasur.

Et godt tip: Prøv også vores tre snobrødsideer på snobrød med chokoladeknapper, bacon eller pizzafyld.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.