Økologiske knækbrød med frø og kerner

Prøv disse sprøde økologiske knækbrød med frø og kerner, der er super nemme at bage. Når først du har prøvet af bage knækbrød selv, kan det være svært at gå tilbage til dem du køber. De er perfekte til ostebordet eller til den lille sult.

Hvis du ikke er overbevist om, at økologisk knækbrød er den perfekte snack, bør du prøve disse. Vores økologiske knækbrød med mættende speltmel og havregryn, og fyldt med solsikkekerner, chiafrø, hørfrø og græskarkerner. De er et sikkert hit hos store og små, og er også super i madpakken ved siden af gnavegrønt.

Se opskrift
økologiske knækbrød

Køkkentid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 180°C varmluft.
  2. Bland alle tørre ingredienser sammen i en stor skål.
  3. Tilsæt olivenolie og vand, og rør godt rundt indtil alle ingredienser samler sig til en stor klump. Lad dejen stå og trække i 10 min.
  4. Del dejen i to klumper og fordel dem på to stykker bagepapir.
  5. Rul begge klumper dej helt tynde, så de fylder hele bagepapiret. Læg et stykke bagepapir mellem dejen og kagerullen, så dejen ikke klistrer til kagerullen under udrulning. Dejen skal være så tynd, som du overhovedet kan, da det giver det lækreste resultat.
  6. Brug en pizzaskærer eller en kniv til at skære dejen i passende størrelser.
  7. Træk hvert stykke bagepapir over på hver sin bageplade, og bag én bageplade af gangen midt i ovnen i ca. 15-18 min til knækbrødene er let gyldne og sprøde. Hold godt øje under bagningen, da det går hurtigt til sidst.
  8. Lad knækbrødene køle af en rist og opbevar dem i en tæt lukket beholder ved stuetemperatur.

Et godt tip: De økologiske knækbrød smager skønt som sig selv. Læg dem ved i madpakken sammen med gnavgrønt og en bøtte med Valsemøllen Økologisk Hummus. De sprøde snacks med den cremede hummus er det perfekte match!