Økologiske knækbrød med frø og kerner

Prøv disse sprøde økologiske knækbrød med frø og kerner, der er super nemme at bage. Når først du har prøvet af bage knækbrød selv, kan det være svært at gå tilbage til dem du køber. De er perfekte til ostebordet eller til den lille sult.

Hvis du ikke er overbevist om, at økologisk knækbrød er den perfekte snack, bør du prøve disse. Vores økologiske knækbrød med mættende speltmel og havregryn, og fyldt med solsikkekerner, chiafrø, hørfrø og græskarkerner. De er et sikkert hit hos store og små, og er også super i madpakken ved siden af gnavegrønt.

Se opskrift
økologiske knækbrød

Køkkentid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologiske knækbrød med frø og kerner: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 180°C varmluft.
  2. Bland alle tørre ingredienser sammen i en stor skål.
  3. Tilsæt olivenolie og vand, og rør godt rundt indtil alle ingredienser samler sig til en stor klump. Lad dejen stå og trække i 10 min.
  4. Del dejen i to klumper og fordel dem på to stykker bagepapir.
  5. Rul begge klumper dej helt tynde, så de fylder hele bagepapiret. Læg et stykke bagepapir mellem dejen og kagerullen, så dejen ikke klistrer til kagerullen under udrulning. Dejen skal være så tynd, som du overhovedet kan, da det giver det lækreste resultat.
  6. Brug en pizzaskærer eller en kniv til at skære dejen i passende størrelser.
  7. Træk hvert stykke bagepapir over på hver sin bageplade, og bag én bageplade af gangen midt i ovnen i ca. 15-18 min til knækbrødene er let gyldne og sprøde. Hold godt øje under bagningen, da det går hurtigt til sidst.
  8. Lad knækbrødene køle af en rist og opbevar dem i en tæt lukket beholder ved stuetemperatur.

Et godt tip: De økologiske knækbrød smager skønt som sig selv. Læg dem ved i madpakken sammen med gnavgrønt og en bøtte med hummus. De sprøde snacks med den cremede hummus er det perfekte match!

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.