Grødblanding

Her får du en lækker opskrift på den perfekte grødblanding af grovvalsede havregryn og masser af kerner. En genial måde at få spændende morgengrød på ingen tid!

Vores grødblanding består af Valsemøllen grovvalsede havregryn, Valsemøllen poppede rugkerner, Valsemøllen chiafrø, Valsemøllen solsikkekerner, hasselnødder og tranebær. Du kan lave grødblandingen lige præcis med de kerner og frø, som du bedst godt kan lide. Det vigtigste er, at der er en klar overvægt at gryn, så væsken har noget at binde sig til.

Se opskrift
grødblanding

Køkkentid
10 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

10 personer

Grødblanding
250 g Valsemøllen økologiske grovvalsede havregryn
25 g Valsemøllen økologiske chiafrø
25 g Valsemøllen økologiske solsikkekerner
25 g Valsemøllen økologiske poppede rugkerner klar til brug
25 g hasselnødder eller mandler
25 g tørrede tranebær kan udelades
Evt. lidt vaniljepulver, kanel eller kardemomme

Grødopskrift
1 ½ dl grødblanding opskrift ovenfor
1 ½ dl mælk
1 ½ dl vand
1 nip groft salt

Sådan gør du

 

Grødblanding:

  1. Hak hasselnødderne groft.
  2. Kom alle ingredienserne i en skål og rør dem godt sammen med en ske.
  3. Kom havregrødsblandingen i en bøtte eller pose og opbevar den tørt og tætlukket.

Sådan laver du grøden:

  1. Kom alle grødens ingredienser i en gryde, og kog grøden på medium-høj varme.
  2. Når grøden koger skrues der ned på lav varme.
  3. Kog grøden færdig under hyppig omrøring til den er super cremet, og giv den endelig ikke for meget.
  4. Top grøden med din yndlings topping.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.