Panini med serrano og mozzarella

Kender du det, at du står med et lækkert brød, men det er ved at blive tørt? Tryl dit lækre brød om til en sprød panini, som her er fyldt med serranoskinke, mozzarella og soltørrede tomater. Den sprøde sandwich smager af Italien, og kan egentlig sammensættes som du bedst kan lide den.

Panini er en luksusudgave af en sandwich. Den er fyldt med de skønneste sager, og så er den grillet sprød uden på. Vi har brugt surdejbrød til vores opskrift, men ligger du inde med en anden type brød, kan det også sagtens bruges. Paninien er nemlig den perfekte måde at undgå madspild. Skal den være endnu mere madspilds-venlig, kan du også fylde den med grillede grøntsager eller andet pålæg du har liggende.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 panini

2 skiver surdejsbrød fx bagt med Valsemøllen Koldhævede Surdejsboller
2 spsk. mayonnaise
1 kugle mozzarella
10 stk. semidried tomater
En god håndfuld salat
20 blade basilikum
3 skriver serranoskine
Olivenolie til pensling

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smør det ene brød med mayonnaise.
  2. Fordel salat, skinke, mozzarella, basilikum og tomater ovenpå mayonnaisen.
  3. Læg den anden brødskive på og pensl med lidt olivenolie på brødets top, så den får en gylden og sprød skorpe, når den grilles.
  4. Grill din panini i din toaster/paninirister til osten er smeltet og brødet er sprødt. Skær den over på midten.
  5. Velbekomme.

Et godt tip: Panini er perfekt, hvis du vil få brugt dit daggamle brød. Pift paninien op med en cremet grøn pesto eller lav en vegetarisk version med grillede auberginer og peberfrugter.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.