Panini med serrano og mozzarella

Kender du det, at du står med et lækkert brød, men det er ved at blive tørt? Tryl dit lækre brød om til en sprød panini, som her er fyldt med serranoskinke, mozzarella og soltørrede tomater. Den sprøde sandwich smager af Italien, og kan egentlig sammensættes som du bedst kan lide den.

Panini er en luksusudgave af en sandwich. Den er fyldt med de skønneste sager, og så er den grillet sprød uden på. Vi har brugt surdejbrød til vores opskrift, men ligger du inde med en anden type brød, kan det også sagtens bruges. Paninien er nemlig den perfekte måde at undgå madspild. Skal den være endnu mere madspilds-venlig, kan du også fylde den med grillede grøntsager eller andet pålæg du har liggende.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 panini

2 skiver surdejsbrød fx bagt med Valsemøllen Koldhævede Surdejsboller
2 spsk. mayonnaise
1 kugle mozzarella
10 stk. semidried tomater
En god håndfuld salat
20 blade basilikum
3 skriver serranoskine
Olivenolie til pensling

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smør det ene brød med mayonnaise.
  2. Fordel salat, skinke, mozzarella, basilikum og tomater ovenpå mayonnaisen.
  3. Læg den anden brødskive på og pensl med lidt olivenolie på brødets top, så den får en gylden og sprød skorpe, når den grilles.
  4. Grill din panini i din toaster/paninirister til osten er smeltet og brødet er sprødt. Skær den over på midten.
  5. Velbekomme.

Et godt tip: Panini er perfekt, hvis du vil få brugt dit daggamle brød. Pift paninien op med en cremet grøn pesto eller lav en vegetarisk version med grillede auberginer og peberfrugter.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.