Croutoner

Sprøde croutoner til salaten er noget af det bedste. De bliver endnu bedre, når du laver dem selv. Nem måde at få brugt dine brødrester på.

Hjemmelavede croutoner slår dem du køber. De er sprøde og saftige på samme tid, og så kan du bekæmpe madspild. Dit tørre brød skal nemlig ikke smides ud. Det kan blive til en lækker topping til din salat, der giver et sprødt indslag i den friske salat. Du kan også bruge dem i supper eller spise dem som snacks. De lækre brødtern er så nemme at lave, at det næsten ikke kan betale sig at købe dem. Alt slags brød kan bruges – både rugbrød, hvedebrød, fuldkornsbrød og surdejsbrød. Så kan du krydre dem, som du bedst kan lide det.

Se opskrift
croutoner

Køkkentid
10 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Croutoner: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

4 personer

4 skiver daggammelt brød – det kan også være rugbrød!
2 spsk. olivenolie
1 tsk. flagesalt
Evt. krydderier, hvidløg eller urter

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 180°C varmluft.
  2. Skær brødet i tern, ca. 1 x 1 cm. Vend dem med olivenolie.
  3. Beklæd en bageplade med bagepapir og fordel brødstykkerne godt. Drys med flagesalt og evt. krydderurter, krydderier eller hvidløg, hvis du ønsker.
  4. Bag dem i ca. 10-12 minutter eller til de er gyldne og sprøde.
  5. Lad dem afkøle helt. Opbevar croutonerne på et glas eller i en lufttæt beholder

Et godt tip: De sprøde croutoner kan også laves som stave. Så er de en nem og lækker snack, du kan dyppe i lækre dips.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.