Nem chokoladekage på grill – Bageblanding

Selvom camping ofte er lig med ikke så meget bageudstyr, kan du sagtens bage en nem chokoladekage på din grill. Du behøver nemlig slet ikke en ovn og mange ingredienser, for at kunne forkæle dine nærmeste med en lækker kage.

Ferie er lig med afslapning i det danske sommerland med grill og hygge i det lyse sommernætter. Når grillen alligevel er tændt, hvorfor så ikke bage en nem chokoladekage? Med Valsemøllen Chokoladekage kan du nemt røre en kage sammen, uden at skulle have en masse ingredienser klar. Og så kan den nemt og enkelt bages på en grill, så du ikke behøver at være tæt på hverken køkken eller elektricitet. Blandingerne er derfor perfekte at tage med på ferie i enten campingvogn eller sommerhus, hvor der ikke er plads til flere kilo mel og sukker.

Se opskrift
nem chokoladekage

Køkkentid
10 min.

Ventetid
40-50 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nem chokoladekage på grill – Bageblanding: 1 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 lille bradepande ca. 12 stk.

1 ps. Valsemøllen Chokoladekage
2,5 dl lunkent vand (30°C)
1 dl vegetabilsk olie
1 folieform eller støbejernsfad 25 x 30 cm

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Bag kagen i en folieform eller et støbejernsfad. Smør eller beklæd formen med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag chokoladekagen på 190-200°C ved indirekte varme i 40-50 minutter. Vent med at åbne for grillen til tiden er gået, for ikke at miste for meget varme.
  5. Pynt kagen med glasur og krymmel, og nyd!

Et godt tip: Er det ikke en chokoladekageblanding, som du har ved hånden, når du skal til at bage på grillen? Du kan nemlig også sagtens bage vores andre kagetyper som klassisk sandkage, citronmåne og klassisk krydderkage ved samme fremgangsmåde. Så kan du servere lige præcis jeres favoritkage på den nemme måde.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.