Nemme boller bagt på grill – Bageblanding

Bag nemme boller på grillen, når den tændes op til de lyse sommeraftner. Du kan nemlig nemt og enkelt bage luftige boller, når grillen alligevel er tændt. Det kræver blot en pakke Valsemøllen Boller, vand, et støbejernsfad og en varm grill. Så er der hurtigt lækre boller til hele familien.

Hvis du også synes, at hjemmebag er lækkert, når du er på tur ud i det danske ferieland, kan du prøve at bage disse nemme boller på grill. De er nemlig nemme og lette at tage med på tur, og så får du stadig saftige og luftige boller, når du bager dem på grillen. Brug som tilbehør, eller lav det som en hyggelig eftermiddagsaktivitet. Rigtig god bagelyst!

Se opskrift
nemme boller

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

18 boller

1 ps. Valsemøllen Boller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Del dejen i 18 lige store stykker, og form dem til boller. Læger bollerne i et støbejernsfad eller på en stenplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og bag dem på en forvarmet grill på 190-200°C ved indirekte varme i 18-20 minutter. Undgå at åbne grillen og kigge til dem undervejs, da grillen hurtigt mister varme.
  5. Lad bollerne køle af på en rist, og nyd!

Et godt tip: Det er dejligt nemt bage brød og boller på din grill. Ønsker du i stedet at bage en portion grovere boller, kan du nemt skifte bolle-blandingen ud med Valsemøllen Grovboller eller Valsemøllen Fuldkornsboller. Følg samme fremgangsmåde for de andre blandinger, og server hjemmebagte fuldkornsboller direkte fra grillen.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.