Sådan gør du
- Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
- Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
- Del dejen i 18 lige store stykker, og form dem til boller. Læger bollerne i et støbejernsfad eller på en stenplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
- Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og bag dem på en forvarmet grill på 190-200°C ved indirekte varme i 18-20 minutter. Undgå at åbne grillen og kigge til dem undervejs, da grillen hurtigt mister varme.
- Lad bollerne køle af på en rist, og nyd!
Et godt tip: Det er dejligt nemt bage brød og boller på din grill. Ønsker du i stedet at bage en portion grovere boller, kan du nemt skifte bolle-blandingen ud med Valsemøllen Grovboller eller Valsemøllen Fuldkornsboller. Følg samme fremgangsmåde for de andre blandinger, og server hjemmebagte fuldkornsboller direkte fra grillen.