Tærte i airfryer

Bag tærte i airfryer. Brug din airfryer til at lave en smagfuld og nem tærte. Med Valsemøllen Grov Tærtedej kan du nemt og hurtigt servere en lækker tærte – bagt i din airfryer.

Pift aftenmaden op med en lækker tærte bagt på en grov tærtebund. Den giver mere mæthed, og så smager den bare skønt. Brug grundopskriften på æggemassen, og fyld tærten med sprøde grøntsager, saftig kylling eller bacon. Det er helt op til dig, hvilke smage du synes, der smager skønt i en tærte. Top tærten med faste oste som parmasan, klassisk revet mozzarella eller en kraftig gedeost. Bageblandingen gør det nemt at have en tærte klar på rekordtid.

Se flere tips, tricks og opskrifter til din airfryer her.

Se opskrift
Tærte i airfryer

Køkkentid
10 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

En tærte

Tærtedej

½ ps. melblanding Valsemøllen Grov Tærtedej (150 g)
0,5 dl koldt vand
En tærteform

Forslag til fyld

2 æg
2 dl mælk
salt og peber
skinke
kylling
100 g revet ost, hytte- eller fetaost. 
Varier efter ønske af grøntsager,

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Find en form, der passer i din airfryer. En almindelig størrelse airfryer svarer til en 21Ø tærteform.
  2. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  3. Ælt dejen indtil den er glat og ensartet.
  4. Rul dejen ud, så den passer til tærteformen, smør formen og læg dejen i.
  5. Kom det ønskede fyld i tærten, og bag den i airfryer ved 180°C i 35-40 minutter.

Et godt tip: Har du brug for inspiration til fyld så tjek denne opskrift ud på vegetartærte med løg, kartofler og broccoli. 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.