Oliventapenade med solsikkekerner

Lav oliventapenade med solsikkekerner, og server den til alle slags anledninger. Lav en nem og hurtigt oliventapenade til tapas bordet eller som en lille starter. Oliventapenaden er nem og hurtigt at lave og kræver ikke meget tid i køkkenet og kan laves et par timer før den skal bruges.

Skal du bruge en nem og hurtig løsning til tilbehør til tapenaden? Så prøv Valsemøllen Økologiske Knækbrødsblanding, hvor du kun skal tilsætte vand, salt, olie og mel.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her. Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

 

Se opskrift

Køkkentid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

4 personer

120 g sorte oliven uden sten
1 fed hvidløg
30 g kapers
25 g olivenolie
20 g Valsemøllen Økologiske Solsikkekerner
1 knivspids flagesalt
½ tsk friskkværnet peber
1 kvist frisk timian

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Kom alle ingredienserne i en blender, og blend til en lind oliventapenade.
  2. Anret oliventapenade i en skål, og top med lidt olivenolie og timian på toppen. Servér med knækbrød, surdejsbrød, chips eller grissini stænger. Kan opbevares på køl i 1-2 uger i et afskoldet glas med låg.

Et godt tip: Bag dette nemme Focaccia med rosamarin som tilbehør til tapenaden. Se opskrift her. 

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.