Sådan gør du
Agurkesalat
1. Flæk agurken, og skrab kernerne ud med en teske.
2. Bank den med en kagerulle, så den smadrer let, og drys den med salt. Lad den dryppe let af i en si.
3. Rør chiliolie med soja, sukker, eddike, og sesamolie og vend agurkerne med dressingen.
Havreris
4. Kom havreris i en gryde med 4-6 dl vand. Kog dem i ca. 15 minutter, til vandet er kogt væk. (tilsæt mere vand hvis behov). Smag til med salt.
5. Rør dem godt rundt, de må gerne være klistrede.
Spinat
6. Snit hvidløg i tynde skiver og steg dem let gyldne i lidt olie på en varm pande.
7. Kom spinat på og lad den akkurat falde sammen. Tag den af varmen. Smag til med salt.
8. Skær kødet i tynde skiver og steg det hårdt på en varm pande i lidt olie. Krydr med five spice og hoisin og tag kødet af panden.
Spejlæg og servering
9. Rist gerne sesamfrøene på en tør, varm pande i 1-2 minutter, til de dufter.
10. Steg 4 spejlæg.
11. Anret klistrede havreris i skåle, top med spinat, kød, agurkesalat og sesamfrø.
12. Servér straks, evt. med kimchi til.