Varm quinoa salat

Server varm quinoa salat til aftensmaden. En nem, hurtig og velsmagende middagsret fyldt med gode fibre og proteiner. Retten er lavet med Valsemøllen Økologiske Quinoa og Hanegals Fjerkræ Wienerpølser.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Hanegal. Hanegals produkter er 100 % økologiske og er fremstillet med respekt for naturen, og med fokus på, at dyrene har haft et godt liv med mulighed for naturlig udfoldelse. Læs mere om Hanegal her.

Se opskrift
Varm quinoa salat

Køkkentid
20 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

4 personer

200 g Valsemøllen Økologisk Quinoa
1 løg, finthakket
240 g Hanegal Fjerkræ Wienerpølser, små stykker
200 g svampe, tynde skiver
2 peberfrugter (i tern)
150 g grønkål, finthakket
400 g hakkede tomater
1 tsk. chiliflager
1-2 tsk. tørret oregano
1 spsk. balsamicoeddike
½ tsk. sukker
Salt
125 g frisk mozzarella, tynde skiver
Evt. frisk basilikum (topping)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Kog quinoaen i en gryde med vand, olie og salt i ca. 20 minutter eller til al vandet er fordampet og kernerne blevet bløde.
  2. Sautér løgene på en pande til de er bløde og klare.
  3. Tilsæt pølser og svampe til panden, og lad det stege i cirka 6-7 minutter, til det er brunet godt af uden at brænde på.
  4. Tilsæt peberfrugt, og lad det stege med i et par minutter.
  5. Tilsæt tomatsauce, chiliflager og oregano og smag til med balsamicoeddike, sukker og salt.
  6. Vend quinoa og grønkål i, og lad saucen begynde at boble og kålen falde lidt sammen. Er der for lidt sauce, tilføjes blot lidt vand.
  7. Tilføj derefter skiver af mozzarella på toppen og lad det smelte.
  8. Top til sidst med frisk basilikum og servér.

Et godt tip: Har du brug for lidt ekstra ved siden af quinoa salaten, så få en masse inspiration og opskrifter på madbrød, her.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Vinderen trækkes 30. juni 2025 og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.