Sådan gør du
- Kog quinoaen i en gryde med vand, olie og salt i ca. 20 minutter eller til al vandet er fordampet og kernerne blevet bløde.
- Sautér løgene på en pande til de er bløde og klare.
- Tilsæt pølser og svampe til panden, og lad det stege i cirka 6-7 minutter, til det er brunet godt af uden at brænde på.
- Tilsæt peberfrugt, og lad det stege med i et par minutter.
- Tilsæt tomatsauce, chiliflager og oregano og smag til med balsamicoeddike, sukker og salt.
- Vend quinoa og grønkål i, og lad saucen begynde at boble og kålen falde lidt sammen. Er der for lidt sauce, tilføjes blot lidt vand.
- Tilføj derefter skiver af mozzarella på toppen og lad det smelte.
- Top til sidst med frisk basilikum og servér.
Et godt tip: Har du brug for lidt ekstra ved siden af quinoa salaten, så få en masse inspiration og opskrifter på madbrød, her.