Hummus med bagte gulerødder, græskarkerner og krydderurter

Hummus med bagte gulerødder, græskarkerner og friske krydderurter er lækkert tilbehør til din aftensmad.

Pift din linsehummus om med bagte gulerødder, græskarkerner og friske krydderurter, nemt og lækkert!

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 personer

10 gulerødder
2 spsk. stødt spidskommen
1 dl Finax Økologiske Græskarkerner
½ citron, saften
½ citron, skal
Et nip flagesalt
Olivenolie
1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk Linsehummus
2 håndfulde krydderurter, fx koriander, persille og kørvel

Fremgangsmåde

Hummus 

  1. Hæl hummusblandingen i en skål og tilsæt vand og olie
  2. Rør det hele sammen med en ske.
  3. Tilsæt mere vand til du opnår den ønskede konsistens.

Andet

  1. Halvér gulerødder. Steg dem på en varm pande i olie.
  2. Drys med spidskommen, citronskal- og saft.
  3. Steg dem gyldne og møre, men så stadig har et lille bid.

Fordel hummus på et fad og smør det godt ud.
Fordel gulerødder ovenpå, drys med flagesalt, græskarkerner og krydderurter.

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Charlotte.