Salat med søde kartofler og hummus

Salat med søde kartofler og hummus er en lækker og nem salat at lave, som passer godt ind i hverdagen.

Nemme og smagfulde vegetarretter er en god måde at få flere grønsager ind i hverdagen. Lav en salat med søde kartofler og lav en cremet hummus til som dip. Smagene passer godt sammen, og salaten kan enten spises som mættende måltid med, hvis du blander den med Valsemøllen Økologisk Quinoa, der giver en god mæthed. Ellers er salaten god som tilbehør til spicy middagsretter, da den er sød og forfriskende.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Salat med søde kartofler og hummus: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1-2 personer

Salat
2 håndfulde blandet salat
1 stor sød kartoffel
1 håndfuld blåbær
1 spsk. birkes
Hummus

Dressing
saften fra 1 appelsin
saften fra 1/2 citron
1/2 dl. olivenolie

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200°C.
  2. Skræl den søde kartoffel og skær den ud i stænger.
  3. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag 15-20 minutter, indtil de bliver bløde og tager farve i kanterne.
  4. Skyld salaten og kom den op i en skål.
  5. Kom de lune kartoffelstænger ovenpå efterfulgt af blåbær og birkes.
  6. Lav dressingen i en lille skål ved at blande alle ingredienserne sammen. Hæld ud over salaten.
  7. Server med hummus.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.