Salat med søde kartofler og hummus

Salat med søde kartofler og hummus er en lækker og nem salat at lave, som passer godt ind i hverdagen.

Nemme og smagfulde vegetarretter er en god måde at få flere grønsager ind i hverdagen. Lav en salat med søde kartofler og lav en cremet hummus til som dip. Smagene passer godt sammen, og salaten kan enten spises som mættende måltid med, hvis du blander den med Valsemøllen Økologisk Quinoa, der giver en god mæthed. Ellers er salaten god som tilbehør til spicy middagsretter, da den er sød og forfriskende.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Salat med søde kartofler og hummus: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1-2 personer

Salat
2 håndfulde blandet salat
1 stor sød kartoffel
1 håndfuld blåbær
1 spsk. birkes
Hummus

Dressing
saften fra 1 appelsin
saften fra 1/2 citron
1/2 dl. olivenolie

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200°C.
  2. Skræl den søde kartoffel og skær den ud i stænger.
  3. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag 15-20 minutter, indtil de bliver bløde og tager farve i kanterne.
  4. Skyld salaten og kom den op i en skål.
  5. Kom de lune kartoffelstænger ovenpå efterfulgt af blåbær og birkes.
  6. Lav dressingen i en lille skål ved at blande alle ingredienserne sammen. Hæld ud over salaten.
  7. Server med hummus.
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.