Vind bagekursus med Bagerlandsholdet + et års forbrug af dansk mel

Findes der noget bedre end smagen af hjemmebag? Ikke hvis du spørger os. Deltag i konkurrencen og vind en plads på et bagekursus med Bagerlandsholdet, og imponér dine kære med ekstra lækkert hjemmebag.

Deltag her

Dansk mel er først og fremmest godt landmandskab

Korn er et naturprodukt, der er underlagt naturens luner. Derfor varierer kvaliteten af det danske korn fra år til år. For at sikre det bedste korn til vores mel, arbejder vi med udvalgte landmænd og deres afgrøder. Hvert år udvælger vi, hvilke landmænd der skal levere korn til Valsemøllen. Ved hele tiden at samarbejde med de allerbedste danske landmænd sikrer vi, at vi har korn nok, og at melet i sidste ende altid har den rigtige kvalitet at bage med.

 

Mød tre dygtige landmænd her

Du gør noget godt for klimaet, når du vælger dansk mel?

Ved at vælge dansk mel sparer du nemlig klimaet for ca. 20% mindre CO2 sammenlignet med udenlandsk mel pga. den korte transport.

Læs mere her

Dansk mel er din garanti for godt håndværk

Tradition og fornyelse er en naturlig del af Valsemøllen, ligeså naturligt som gode råvarer og masser af bageglæde.
Hos Valsemøllen værner vi om de traditionelle afgrøder, og det gode håndværk. Men vi ser også fremad, både for konstant at forbedre os, og tilgodese dine behov som hjemmebager. Derfor er vi konstant på udkig efter hvad der rører sig, både ude i verden og hjemme hos dig. Det er sådan, vi sikrer vores konstante høje kvalitet – helt enkelt.

 

Læs mere om dansk mel her

Vi tror på, at Dansk Mel er kernen til større bageglæde, fordi melet:

  • er dyrket, høstet og malet i Danmark
  • er dyrket uden stråforkorter og nedvisningsmidler som round-up
  • har kort vej fra mark til en af vores tre danske møller – og dermed mindre klimaaftryk
  • sikrer arbejdspladser i Danmark fra landmand til møller til chauffør
+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.