Dansk mel er først og fremmest godt landmandskab

Korn er et naturprodukt, der er underlagt naturens luner. Derfor varierer kvaliteten af det danske korn fra år til år. For at sikre det bedste korn til vores mel arbejder vi med udvalgte landmænd og deres afgrøder. Hvert år udvælger vi, hvilke landmænd der skal levere korn til Valsemøllen. Ved hele tiden at samarbejde med de allerbedste danske landmænd sikrer vi, at vi har korn nok, og at melet i sidste ende altid har den rigtige kvalitet at bage med.

 

Mød tre dygtige landmænd her

CO2E NEUTRAL FORMALING

Fra 1. januar 2023 formaler vi Valsemøllen kornprodukter CO2e neutralt. Vi har reduceret størstedelen af forarbejdningens klimaaftryk med grøn energi fra danske vindmøller og har kompenseret for det, vi ikke kan reducere lige nu, ved at købe klimakreditter.

Læs mere om CO2e neutral formaling her

Du gør noget godt for klimaet, når du vælger dansk mel?

Ved at vælge dansk mel sparer du nemlig klimaet for ca. 20% mindre CO2 sammenlignet med udenlandsk mel pga. den korte transport.

Læs mere her

Dansk mel er din garanti for godt håndværk

Tradition og fornyelse er en naturlig del af Valsemøllen – ligeså naturligt som gode råvarer og masser af bageglæde.

Hos Valsemøllen værner vi om de traditionelle afgrøder og det gode håndværk. Men vi ser også fremad, både for konstant at forbedre os, men også for at tilgodese dine behov som hjemmebager. Derfor er vi konstant på udkig efter hvad der rører sig, både ude i verden og hjemme hos dig. Det er sådan, vi sikrer vores konstante høje kvalitet – helt enkelt.

Vi tror på, at Dansk Mel er kernen til større bageglæde fordi melet:

  • er dyrket, høstet og malet i Danmark
  • er dyrket uden stråforkorter og nedvisningsmidler som round-up
  • har kort vej fra mark til en af vores tre danske møller – og dermed mindre klimaaftryk
  • sikrer arbejdspladser i Danmark fra landmand til møller til chauffør
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.