Dansk mel er først og fremmest godt landmandskab

Korn er et naturprodukt, der er underlagt naturens luner. Derfor varierer kvaliteten af det danske korn fra år til år. For at sikre det bedste korn til vores mel, arbejder vi med udvalgte landmænd og deres afgrøder. Hvert år udvælger vi, hvilke landmænd der skal levere korn til Valsemøllen. Ved hele tiden at samarbejde med de allerbedste danske landmænd sikrer vi, at vi har korn nok, og at melet i sidste ende altid har den rigtige kvalitet at bage med.

 

Mød tre dygtige landmænd her

Du gør noget godt for klimaet, når du vælger dansk mel?

Ved at vælge dansk mel sparer du nemlig klimaet for ca. 20% mindre CO2 sammenlignet med udenlandsk mel pga. den korte transport.

Læs mere her

Dansk mel er din garanti for godt håndværk

Tradition og fornyelse er en naturlig del af Valsemøllen, ligeså naturligt som gode råvarer og masser af bageglæde.
Hos Valsemøllen værner vi om de traditionelle afgrøder, og det gode håndværk. Men vi ser også fremad, både for konstant at forbedre os, og tilgodese dine behov som hjemmebager. Derfor er vi konstant på udkig efter hvad der rører sig, både ude i verden og hjemme hos dig. Det er sådan, vi sikrer vores konstante høje kvalitet – helt enkelt.

 

Læs mere om dansk mel her

Vi tror på, at Dansk Mel er kernen til større bageglæde, fordi melet:

  • er dyrket, høstet og malet i Danmark
  • er dyrket uden stråforkorter og nedvisningsmidler som round-up
  • har kort vej fra mark til en af vores tre danske møller – og dermed mindre klimaaftryk
  • sikrer arbejdspladser i Danmark fra landmand til møller til chauffør