Økologiske knækbrød – Bageblanding

Bag økologiske knækbrød når det skal være nemt og lækkert. Bageblandingen gør det hurtigt og nemt at få sprøde knækbrød, der smager helt som hjemmebag.

Hvis du også elsker et godt knækbrød, bør du prøve at bage disse økologiske knækbrød. De er fyldt med masser af god smag, og så passer de til enhver anledning. Om de skal på ostebordet, bruges som snack i madpakken eller blot skal stille den lille sult, er de helt perfekte! Selvom det er den nemme løsning, smager de bestemt ikke sådan, og du kan selv variere i størrelse og form. God bagelyst!

Se opskrift
økologiske knækbrød

Køkkentid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologiske knækbrød – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Bland ingredienserne sammen i en skål. Ælt dejen godt sammen med hænderne i 4 minutter. Dejen skal være lidt klistret.
  2. Del dejen i 2 lige store portioner og rul hver portion tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir på størrelse med en bageplade. Fjern derefter det øverste stykke bagepapir, og skær dejen ud i firkanter på ca. 5×8 cm med en skarp kniv eller pizzaskærer.
  3. Flyt forsigtigt bagepapiret med de udskårne knækbrød over på en bageplade og drys dem evt. Valsemøllen ØKO Havregryn.
  4. Bag knækbrødene i midten af en forvarmet ovn ved 210°C (varmluft 200°C) i ca. 18-20 minutter, til de er gyldne og sprøde. Afkøl knækbrødene på en bagerist.

Et godt tip: Mangler du lidt godt crunch til din salat? Lav dine økologiske knækbrød lidt mindre, og brug dem i stedet for croutoner i din salat. Det giver et lækkert sprødt element, der også mætter godt. Du kan også stikke dine knækbrød ud i sjove former. Det giver et sjovt indslag i madpakken. Find mere inspiration og gode opskrifter på skønne knækbrød her.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.