Spinatvafler med laks og avokado

Spinatvafler er en nem og lækker ide til madpakken. Server den som sandwich eller med lækker topping.

Nogle gange er det lækkert at lave noget frokost end man plejer. Spinatvafler til madpakken er et sundt og nemt alternativ til den ellers klassiske frokost. Opskriften er nem og hurtig at lave, og det er derfor et perfekt alternativ til fx hjemmebagt brød, da de er klar på ingen tid! Derfor kan du sagtens kaste dig ud i disse lækre vafler med spinat, serveret med avokado og laks eller kylling. Du kan selvfølgelig toppe dem med lige det, du har lyst til. Vi er sikre på, at hele familien vil elske se grønne vafler!

Se opskrift
spinatvafler

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

4 vafler

100 g frisk spinat
1 dl mælk
2 æg
1,5 dl Valsemøllen Økologisk Hvedemel
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
Fedtstof til stegning

Topping:
1 avokado
100 g røget laks
50 g frisk spinat
1 lille bæger cremefraiche, 38 %
½ citron
Frisk dild

Sådan gør du

Spinatvafler

  1. Tænd for vaffeljernet.
  2. Skyl spinat og blend alle ingredienser sammen til vaffeldej enten med en stavblender eller i en foodprocessor til du får en helt grøn vaffeldej.
  3. Pensl vaffeljernet med olie eller smør.
  4. Steg vaflerne heri.

Topping

  1. Skyl spinat og fjern avokadostenen
  2. Skær avokadoen i skiver.
  3. Top vaflerne med en cremefraiche, spinat, røget laks, avokadoskiver og dild efter behov.
  4. Smag til med citronsaft.

Et godt tip:  Vaflerne er også lækre med kylling ovenpå i stedet for laks. Klap evt. to vafler sammen, så du får en sandwich ud af det. Har du ikke et vaffeljern, kan du også bage dem som spinatpandekager. Se smager stadig lige så skønt, er et godt alternativ til madpandekager. Er du blevet lige så vild med de salte vafler som os, kan du også prøve disse pestovafler med sommersalat og jordbær.

 

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med masser af velsmag og inspiration direkte i dine mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 17. september, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.