Spinatvafler med laks og avokado

Spinatvafler er en nem og lækker ide til madpakken. Server den som sandwich eller med lækker topping.

Nogle gange er det lækkert at lave noget frokost end man plejer. Spinatvafler til madpakken er et sundt og nemt alternativ til den ellers klassiske frokost. Opskriften er nem og hurtig at lave, og det er derfor et perfekt alternativ til fx hjemmebagt brød, da de er klar på ingen tid! Derfor kan du sagtens kaste dig ud i disse lækre vafler med spinat, serveret med avokado og laks eller kylling. Du kan selvfølgelig toppe dem med lige det, du har lyst til. Vi er sikre på, at hele familien vil elske se grønne vafler!

Se opskrift
spinatvafler

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Spinatvafler med laks og avokado: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

4 vafler

100 g frisk spinat
1 dl mælk
2 æg
1,5 dl Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
Fedtstof til stegning

Topping:
1 avokado
100 g røget laks
50 g frisk spinat
1 lille bæger cremefraiche, 38 %
½ citron
Frisk dild

Sådan gør du

Spinatvafler

  1. Tænd for vaffeljernet.
  2. Skyl spinat og blend alle ingredienser sammen til vaffeldej enten med en stavblender eller i en foodprocessor til du får en helt grøn vaffeldej.
  3. Pensl vaffeljernet med olie eller smør.
  4. Steg vaflerne heri.

Topping

  1. Skyl spinat og fjern avokadostenen
  2. Skær avokadoen i skiver.
  3. Top vaflerne med en cremefraiche, spinat, røget laks, avokadoskiver og dild efter behov.
  4. Smag til med citronsaft.

Et godt tip:  Vaflerne er også lækre med kylling ovenpå i stedet for laks. Klap evt. to vafler sammen, så du får en sandwich ud af det. Har du ikke et vaffeljern, kan du også bage dem som spinatpandekager. Se smager stadig lige så skønt, er et godt alternativ til madpandekager. Er du blevet lige så vild med de salte vafler som os, kan du også prøve disse pestovafler med sommersalat og jordbær.

 

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.