Sådan gør du
Spinatvafler
- Tænd for vaffeljernet.
- Skyl spinat og blend alle ingredienser sammen til vaffeldej enten med en stavblender eller i en foodprocessor til du får en helt grøn vaffeldej.
- Pensl vaffeljernet med olie eller smør.
- Steg vaflerne heri.
Topping
- Skyl spinat og fjern avokadostenen
- Skær avokadoen i skiver.
- Top vaflerne med en cremefraiche, spinat, røget laks, avokadoskiver og dild efter behov.
- Smag til med citronsaft.
Et godt tip: Vaflerne er også lækre med kylling ovenpå i stedet for laks. Klap evt. to vafler sammen, så du får en sandwich ud af det. Har du ikke et vaffeljern, kan du også bage dem som spinatpandekager. Se smager stadig lige så skønt, er et godt alternativ til madpandekager. Er du blevet lige så vild med de salte vafler som os, kan du også prøve disse pestovafler med sommersalat og jordbær.