Spinatvafler med laks og avokado

Spinatvafler er en nem og lækker ide til madpakken. Server den som sandwich eller med lækker topping.

Nogle gange er det lækkert at lave noget frokost end man plejer. Spinatvafler til madpakken er et sundt og nemt alternativ til den ellers klassiske frokost. Opskriften er nem og hurtig at lave, og det er derfor et perfekt alternativ til fx hjemmebagt brød, da de er klar på ingen tid! Derfor kan du sagtens kaste dig ud i disse lækre vafler med spinat, serveret med avokado og laks eller kylling. Du kan selvfølgelig toppe dem med lige det, du har lyst til. Vi er sikre på, at hele familien vil elske se grønne vafler!

Se opskrift
spinatvafler

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Spinatvafler med laks og avokado: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

4 vafler

100 g frisk spinat
1 dl mælk
2 æg
1,5 dl Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
Fedtstof til stegning

Topping:
1 avokado
100 g røget laks
50 g frisk spinat
1 lille bæger cremefraiche, 38 %
½ citron
Frisk dild

Sådan gør du

Spinatvafler

  1. Tænd for vaffeljernet.
  2. Skyl spinat og blend alle ingredienser sammen til vaffeldej enten med en stavblender eller i en foodprocessor til du får en helt grøn vaffeldej.
  3. Pensl vaffeljernet med olie eller smør.
  4. Steg vaflerne heri.

Topping

  1. Skyl spinat og fjern avokadostenen
  2. Skær avokadoen i skiver.
  3. Top vaflerne med en cremefraiche, spinat, røget laks, avokadoskiver og dild efter behov.
  4. Smag til med citronsaft.

Et godt tip:  Vaflerne er også lækre med kylling ovenpå i stedet for laks. Klap evt. to vafler sammen, så du får en sandwich ud af det. Har du ikke et vaffeljern, kan du også bage dem som spinatpandekager. Se smager stadig lige så skønt, er et godt alternativ til madpandekager. Er du blevet lige så vild med de salte vafler som os, kan du også prøve disse pestovafler med sommersalat og jordbær.

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.