Pestosnurrer med rød pesto

Har du prøvet at bage salte snurrer? Disse pestosnurrer med rød pesto smager fantastisk, og er nemme at bage. Spis dem som snak eller som tilbehør til aftensmaden.

Pestosnurrer med rød pesto er et skønt alternativ til pølsehorn eller pizzasnegle. De er bagt med surdej, der giver dem en skøn og syrlig smag. Måske du kender til kanelsnurren eller -sneglen, men denne salte udgave smager mindst ligeså skønt. De vil være elsket af både børn og voksne.

Se opskrift
pestosnurrer med rød pesto

Køkkentid
20 min.

Ventetid
4 t. 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pestosnurrer med rød pesto: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i den kolde mælk i røreskålen.
  2. Tilsæt surdej, honning, salt, æg og mel – ælt dejen ved lav hastighed (i ca. 5-7 minutter) til den er glat og slipper skålen.
  3. Skær smør i tern og tilsæt det dejen og ælt videre på samme hastighed i ca. 5-7 minutter.
  4. Lad dejen hvile et lunt sted i 2 timer med et klæde over.
  5. Efter dejen har hvilet, vendes den ud på et meldrysset bord.
  6. Rul dejen til et rektangel på ca. 40 x 40 cm. Smør pesto på, så det er jævnt fordelt. Fold herefter 1/3 af dejen ind mod midten og fold den anden tredjedel ind over den første – nu har du tre lag.
  7. Rul dejen ud igen, og skær i alt 10 strimler med en længde på 20 cm. og ca. 2 cm bredde. Nu skal du sno og rulle dem.
  8. Sno hver strimmel ved at tage fat i hver ende og rul dejen modsat hinanden, så den får snoninger. Tag fat i den ene ende af den snoede dejstrimmel og sno den to gange om dine hænder og slå til sidst en knude på hver strimmel. Sæt dem på en bageplade og lad dem efterhæve i 2 timer med et klæde over sig, til dobbelt størrelse.
  9. Pensl pestosnurrerne med lidt olivenolie og bag dem ved 190° varmluft i ca. 15 min., til de er lettere gyldne.
  10. Afkøl snurrerne på en rist og servér med ekstra pesto.
+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.