Pestosnurrer med rød pesto

Har du prøvet at bage salte snurrer? Disse pestosnurrer med rød pesto smager fantastisk, og er nemme at bage. Spis dem som snak eller som tilbehør til aftensmaden.

Pestosnurrer med rød pesto er et skønt alternativ til pølsehorn eller pizzasnegle. De er bagt med surdej, der giver dem en skøn og syrlig smag. Måske du kender til kanelsnurren eller -sneglen, men denne salte udgave smager mindst ligeså skønt. De vil være elsket af både børn og voksne.

Se opskrift
pestosnurrer med rød pesto

Køkkentid
20 min.

Ventetid
4 t. 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pestosnurrer med rød pesto: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

20 stk.

5 g gær
100 g surdej
150 g smør
7 dl kold mælk
1 stort æg
1 spsk. honning
500 g Valsemøllen Grahamsmel
500 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
10 g havsalt
Rød pesto

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i den kolde mælk i røreskålen.
  2. Tilsæt surdej, honning, salt, æg og mel – ælt dejen ved lav hastighed (i ca. 5-7 minutter) til den er glat og slipper skålen.
  3. Skær smør i tern og tilsæt det dejen og ælt videre på samme hastighed i ca. 5-7 minutter.
  4. Lad dejen hvile et lunt sted i 2 timer med et klæde over.
  5. Efter dejen har hvilet, vendes den ud på et meldrysset bord.
  6. Rul dejen til et rektangel på ca. 40 x 40 cm. Smør pesto på, så det er jævnt fordelt. Fold herefter 1/3 af dejen ind mod midten og fold den anden tredjedel ind over den første – nu har du tre lag.
  7. Rul dejen ud igen, og skær i alt 10 strimler med en længde på 20 cm. og ca. 2 cm bredde. Nu skal du sno og rulle dem.
  8. Sno hver strimmel ved at tage fat i hver ende og rul dejen modsat hinanden, så den får snoninger. Tag fat i den ene ende af den snoede dejstrimmel og sno den to gange om dine hænder og slå til sidst en knude på hver strimmel. Sæt dem på en bageplade og lad dem efterhæve i 2 timer med et klæde over sig, til dobbelt størrelse.
  9. Pensl pestosnurrerne med lidt olivenolie og bag dem ved 190° varmluft i ca. 15 min., til de er lettere gyldne.
  10. Afkøl snurrerne på en rist og servér med ekstra pesto.
+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.