Hjemmebag på den nemme måde med Valsemøllen

Der ikke noget som hjemmebag. En lun bolle til morgenmaden, eller en hurtig skive saftigt brød som eftermiddagssnack. Hos Valsemøllen elsker vi virkelig at bage, men vi elsker også, når det er lidt nemt. Derfor har vi gjort det lidt nemmere for dig med et bredt udvalg af bageblandinger, der er lige til at bage og altid giver et godt resultat. De gør det muligt at bage alt fra boller, rugbrød og pizza til focaccia og snobrød.

Rigtig god bagelyst!

Når nemt også er godt

Selvom vi elsker at bage, elsker vi også, når det kan gå hurtigt. En bageblanding er nemlig lige så god kvalitet som boller bagt fra bunden. Vi udvikler hele tiden vores blandinger, så du får de bedste boller. Det smarte ved en bageblanding er bl.a. at du ikke behøver at have flere slags mel og kerner stående for at bage. Derimod har vi blandet de bedste ingredienser sammen, så du kan få smagfulde og luftige brød. Samtidig er udvalget for enhver smag – om det skal være fuldkorn eller ej, et helt op til dig!

Find alle brød- og bolleblandingerne her

Meget mere end bare boller

Selvom bageblandingerne er lavet til at bage brød og boller, kan de også bruges meget andet. Dejen er nemlig ligesom almindelig dej, og det betyder, at du kan bruge den til alt fra kanelsnegle og snurrer til pølsehorn og pizzasnacks. Derfor er det aldrig spild at have en bageblanding i skabet. De kan nemlig varieres mange måder, og det er kun fantasien, der sætter grænser!

Få mere inspiration her

Groft er godt

Fuldkorn er en vigtig del af kosten. Derfor er flere af Valsemøllens blandinger også fulkornsmærket. Vi synes nemlig, at det skal være nemt at få de gode fuldkorn. Om det skal være et saftigt rugbrød eller en mættende bolle, der skal med i madpakken, er din beslutning.

Bliv klogere på fuldkorn her
Opskrifter med bageblandinger
+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.