Vi elsker hverdagen – og vi elsker vores favoritter

Både i madpakken, til eftermiddagshyggen og aftensmad. Når det skal gå hurtigt, eller vennerne bliver og spiser midt på ugen. Med vores favoritter til hverdag har vi gjort det nemmere for dig at bage – også i en hurtig vending – og nyde bagværk fuld af smag.

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. God bagelyst og velbekomme.

Bag lækkert softkernerugbrød

Udnyt din ovns potentiale – og spar penge

Elsker du at bage lige som os? Så har du sikkert også tænkt over, at din elmåler tikker lidt hurtigere, når du bager. Men vidste du, at det kun koster omkring 1-2 kr. at bage boller (15-20 min.) og 3-4 kr. at bage et rugbrød (1 time) afhængig af din ovns størrelse? Det gælder ved en elpris på ca. 3-4 kr./kWh. Du kan nemlig regne med, at din ovn bruger et sted mellem 0,80 – 1 kWh i timen, hvis den er af energiklasse A – A+++. Så der kan også være noget at hente i en energioptimeret ovn.

Tag børnene med i køkkenet

Vi er altid glade for at have børn med i køkkenet, og de fleste børn elsker at være med. De spejler sig i os, og ser op til det, vi gør. Derfor kan du give dine børn en masse maddannelse og madglæde ved at tage dem med i køkkenet og få dem til at hjælpe med madlavningen, bagning eller smørre madpakkerne. Brug få minutter på at forberede det dit barn kan hjælpe med, og nyd tiden sammen i køkkenet. Rigtig god bagelyst!

Når nemt også er godt

Selvom vi elsker at bage, elsker vi også, når det kan gå hurtigt. En bageblanding er nemlig lige så god kvalitet som boller bagt fra bunden. Vi udvikler hele tiden vores blandinger, så du får de bedste boller. Det smarte ved en bageblanding er bl.a. at du ikke behøver at have flere slags mel og kerner stående for at bage. Derimod har vi blandet de bedste ingredienser sammen, så du kan få smagfulde og luftige brød. Samtidig er udvalget for enhver smag – om det skal være fuldkorn eller ej, et helt op til dig!

Find alle brød- og bolleblandingerne her

Meget mere end bare boller

Selvom bageblandingerne er lavet til at bage brød og boller, kan de også bruges meget andet. Dejen er nemlig ligesom almindelig dej, og det betyder, at du kan bruge den til alt fra kanelsnegle og snurrer til pølsehorn og pizzasnacks. Derfor er det aldrig spild at have en bageblanding i skabet. De kan nemlig varieres mange måder, og det er kun fantasien, der sætter grænser!

Få mere inspiration her

Groft er godt

Fuldkorn er en vigtig del af kosten. Derfor er flere af Valsemøllens blandinger også fulkornsmærket. Vi synes nemlig, at det skal være nemt at få de gode fuldkorn. Om det skal være et saftigt rugbrød eller en mættende bolle, der skal med i madpakken, er din beslutning.

Bliv klogere på fuldkorn her
Opskrifter med bageblandinger
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.