Vi elsker hverdagen – og vi elsker vores favoritter

Både i madpakken, til eftermiddagshyggen og aftensmad. Når det skal gå hurtigt, eller vennerne bliver og spiser midt på ugen. Med vores favoritter til hverdag har vi gjort det nemmere for dig at bage – også i en hurtig vending – og nyde bagværk fuld af smag.

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. God bagelyst og velbekomme.

Bag lækkert softkernerugbrød

Udnyt din ovns potentiale – og spar penge

Elsker du at bage lige som os? Så har du sikkert også tænkt over, at din elmåler tikker lidt hurtigere, når du bager. Men vidste du, at det kun koster omkring 1-2 kr. at bage boller (15-20 min.) og 3-4 kr. at bage et rugbrød (1 time) afhængig af din ovns størrelse? Det gælder ved en elpris på ca. 3-4 kr./kWh. Du kan nemlig regne med, at din ovn bruger et sted mellem 0,80 – 1 kWh i timen, hvis den er af energiklasse A – A+++. Så der kan også være noget at hente i en energioptimeret ovn.

Tag børnene med i køkkenet

Vi er altid glade for at have børn med i køkkenet, og de fleste børn elsker at være med. De spejler sig i os, og ser op til det, vi gør. Derfor kan du give dine børn en masse maddannelse og madglæde ved at tage dem med i køkkenet og få dem til at hjælpe med madlavningen, bagning eller smørre madpakkerne. Brug få minutter på at forberede det dit barn kan hjælpe med, og nyd tiden sammen i køkkenet. Rigtig god bagelyst!

Når nemt også er godt

Selvom vi elsker at bage, elsker vi også, når det kan gå hurtigt. En bageblanding er nemlig lige så god kvalitet som boller bagt fra bunden. Vi udvikler hele tiden vores blandinger, så du får de bedste boller. Det smarte ved en bageblanding er bl.a. at du ikke behøver at have flere slags mel og kerner stående for at bage. Derimod har vi blandet de bedste ingredienser sammen, så du kan få smagfulde og luftige brød. Samtidig er udvalget for enhver smag – om det skal være fuldkorn eller ej, et helt op til dig!

Find alle brød- og bolleblandingerne her

Meget mere end bare boller

Selvom bageblandingerne er lavet til at bage brød og boller, kan de også bruges meget andet. Dejen er nemlig ligesom almindelig dej, og det betyder, at du kan bruge den til alt fra kanelsnegle og snurrer til pølsehorn og pizzasnacks. Derfor er det aldrig spild at have en bageblanding i skabet. De kan nemlig varieres mange måder, og det er kun fantasien, der sætter grænser!

Få mere inspiration her

Groft er godt

Fuldkorn er en vigtig del af kosten. Derfor er flere af Valsemøllens blandinger også fulkornsmærket. Vi synes nemlig, at det skal være nemt at få de gode fuldkorn. Om det skal være et saftigt rugbrød eller en mættende bolle, der skal med i madpakken, er din beslutning.

Bliv klogere på fuldkorn her
Opskrifter med bageblandinger