Citronmåne – Bageblanding

En citronmåne er en favorit hos mange, og med en Valsemøllen Citronmåne bageblanding er det blevet super nemt at bage sin egen citronkage.

Måske har du ikke bagt din egen citronmåne selv, men med en citronmåne bageblanding bliver det let som en leg. Den saftige sandkage med den cremede citronglasur slår benene væk under mange. Vi har sørget for at finde de bedste ingredienser, så du nemt kan bage en lækker kage til kaffebordet eller de uventede gæster. Blandingen kan også bruge til at bage lækre citronmuffins med citronfrosting, der tager den klassiske citronmåne til det næste niveau, og giver et lille pift på den nemme måde.

Se opskrift
citronmåne bageblanding

Køkkentid
10 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Citronmåne – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 23 anmeldelser

Opskrift

1 kage á ca. 8 stykker

Citronmåne
1 ps. Valsemøllen Citronmåne Bageblanding
1/2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg
En springform, 18 cm i diameter

Citronglasur
1 ps. Valsemøllen Citronglasur-blanding
2 spsk. varmt vand (ca. 40°C)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør springformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel den jævnt.
  4. Bag kagen ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
  5. Lad kagen køle af.
  6. Gør citronglasuren klar. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand. Rør massen godt sammen med en ske.
  7. Citronglasuren er nu klar til brug og kan smøres på den afkølede kage.

Et godt tip: Prøv at lave lækre citronmuffins med citronfrosting med din blanding. Du kan finde opskriften her. Har du fået lyst til at bage din egen citronmåne? Så prøv vores opskrift på klassisk citronmåne, Cathrine Brandts udgave af citronmånen eller Maria Vestergaards citronkage med marcipan.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.