Citronmåne – Bageblanding

En citronmåne er en favorit hos mange, og med en Valsemøllen Citronmåne bageblanding er det blevet super nemt at bage sin egen citronkage.

Måske har du ikke bagt din egen citronmåne selv, men med en citronmåne bageblanding bliver det let som en leg. Den saftige sandkage med den cremede citronglasur slår benene væk under mange. Vi har sørget for at finde de bedste ingredienser, så du nemt kan bage en lækker kage til kaffebordet eller de uventede gæster. Blandingen kan også bruge til at bage lækre citronmuffins med citronfrosting, der tager den klassiske citronmåne til det næste niveau, og giver et lille pift på den nemme måde.

Se opskrift
citronmåne bageblanding

Køkkentid
10 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Citronmåne – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

1 kage á ca. 8 stykker

Citronmåne
1 ps. Valsemøllen Citronmåne Bageblanding
1/2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg
En springform, 18 cm i diameter

Citronglasur
1 ps. Valsemøllen Citronglasur-blanding
2 spsk. varmt vand (ca. 40°C)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør springformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel den jævnt.
  4. Bag kagen ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
  5. Lad kagen køle af.
  6. Gør citronglasuren klar. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand. Rør massen godt sammen med en ske.
  7. Citronglasuren er nu klar til brug og kan smøres på den afkølede kage.

Et godt tip: Prøv at lave lækre citronmuffins med citronfrosting med din blanding. Du kan finde opskriften her. Har du fået lyst til at bage din egen citronmåne? Så prøv vores opskrift på klassisk citronmåne, Cathrine Brandts udgave af citronmånen eller Maria Vestergaards citronkage med marcipan.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.