Få succes med fuldkorn

Fuldkorn er et stærkt udgangspunkt hele året rundt. Med fuldkorn bruger vi nemlig hele kornet, også kimen og skaldelene, som indeholder en masse kostfibre, aroma- og smagsstoffer, så du kan nyde bagværk, der smager af meget mere. Du kan bage med 100% fuldkorn – eller med en andel. Her får du en opskrift, hvor du kan få 20% fuldkorn til morgen, middag og aften med én og samme grunddej – så behøver du også kun at tænde ovnen én gang.

1 grunddej - 3 slags bagværk

Hvad er fuldkorn?

Fuldkorn kan både være hele og forarbejdede kerner. De kan være knækkede, skårne eller malet til fuldkornsmel. Det vigtige er, at alle dele af kernen er taget med også skaldelene og kimen. Det er nemlig her de fleste vitaminer, mineraler og kostfibre findes.

Som medstifter og aktivt medlem af Fuldkornspartnerskabet har vi gennem mere end 10 år arbejdet målrettet med at fremme folkesundheden ved at få os alle til at spise mere fuldkorn. Det gør vi bl.a. ved at dele ud af vores allerbedste tips til at bage med fuldkorn – og ved at sætte en masse lækre produkter med Fuldkornslogoet på hylderne i supermarkederne landet over.

Bag med fuldkorn

Fuldkorn er perfekt til bagværk fyldt med smag, bid og god energi til en stærk start på året. Få inspiration til at få ekstra smag og fuldkorn ind i hverdagen med saftige, luftige brød og snacks, som hele familien holder af.

Opskrifter med fuldkorn

Surdej og fuldkorn
– en perfekt kombination

Surdej er helt simpelt en blanding af  vand, rug- og hvedemel, der har fået lov at stå. Blandingen kan bruges som en erstatning for gær i din dej. Brød og bagværk bagt med surdej giver det færdigbagte resultat en let syrlighed i smagen og en god elastisk krumme. Den syrlige smag skyldes mælkesyren, som mælkesyrebakterierne i en surdej skaber.

Du kan bage de lækreste sprøde og luftige fuldkornsboller og smagfulde rugbrød med surdej.

Bag med surdej

Måltider med fuldkorn

Savner du inspiration til gode, fiberrige middagsretter? Vi har samlet en masse lækre vegetar opskrifter, frokost opskrifter og andre lækre, grove retter, der vil gøre både din frokost eller aftensmad uimodståelig – med en masse fuldkorn.

Server fx fladbrød med hummus, stegt halloumi og avocado som en let aftensmad eller forret, eller bag et madbrød på fuldkorn.

Gå på opdagelse

De bedste råvarer

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hver-dagen til at smage endnu bedre. Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker, så du altid kan være sikker på, at du bager med fuldkornsmel af højeste kvalitet.

Bag med dansk mel
Når du elsker at bage med fuldkorn
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.