En stærk start på året med Valsemøllen

Fuldkorn er et stærkt udgangspunkt, når du starter på det nye år. Med fuldkorn bruger vi nemlig hele kornet, også kimen og skaldelene, som indeholder en masse kostfibre, aroma- og smagsstoffer, så du kan nyde bagværk, der smager af meget mere.

Bag fuldkornsbagels

Hvad er fuldkorn?

Fuldkorn kan både være hele og forarbejdede kerner. De kan være knækkede, skårne eller malet til fuldkornsmel. Det vigtige er, at alle dele af kernen er taget med også skaldelene og kimen. Det er nemlig her de fleste vitaminer, mineraler og kostfibre findes.

Som medstifter og aktivt medlem af Fuldkornspartnerskabet har vi gennem mere end 10 år arbejdet målrettet med at fremme folkesundheden ved at få os alle til at spise mere fuldkorn. Det gør vi bl.a. ved at dele ud af vores allerbedste tips til at bage med fuldkorn – og ved at sætte en masse lækre produkter med Fuldkornslogoet på hylderne i supermarkederne landet over.

Bag med fuldkorn

Fuldkorn er perfekt til bagværk fyldt med smag, bid og god energi til en stærk start på året. Få inspiration til at få ekstra smag og fuldkorn ind i hverdagen med saftige, luftige brød og snacks, som hele familien holder af.

Opskrifter med fuldkorn

Surdej og fuldkorn
– en perfekt kombination

Surdej er helt simpelt en blanding af  vand, rug- og hvedemel, der har fået lov at stå. Blandingen kan bruges som en erstatning for gær i din dej. Brød og bagværk bagt med surdej giver det færdigbagte resultat en let syrlighed i smagen og en god elastisk krumme. Den syrlige smag skyldes mælkesyren, som mælkesyrebakterierne i en surdej skaber.

Du kan bage de lækreste sprøde og luftige fuldkornsboller og smagfulde rugbrød med surdej. Find god inspiration her >>

De bedste råvarer

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hver-dagen til at smage endnu bedre. Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker, så du altid kan være sikker på, at du bager med fuldkornsmel af højeste kvalitet.

Bag med dansk mel
Når du elsker at bage med fuldkorn
+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.