Når du bager med fuldkorn, får du både god smag og mæthed med i købet – og en dejlig fornemmelse af at starte året på en god måde. Fuldkornsmel giver dit bagværk mere dybde og struktur, og med vores mange varianter af fuldkornsmel er der masser af muligheder for at eksperimentere og finde nye favoritter.
Vi står naturligvis klar med gode råd og et hav af inspirerende opskrifter, så du let kan gå i gang. Lad os starte året sammen – fyldt med fuldkorn.
Fuldkorn kan både være hele og forarbejdede kerner. De kan være knækkede, skårne eller malet til fuldkornsmel. Det vigtige er, at alle dele af kernen er taget med også skaldelene og kimen. Det er nemlig her de fleste vitaminer, mineraler og kostfibre findes.
Som medstifter og aktivt medlem af Fuldkornspartnerskabet har vi gennem mere end 10 år arbejdet målrettet med at fremme folkesundheden ved at få os alle til at spise mere fuldkorn. Det gør vi bl.a. ved at dele ud af vores allerbedste tips til at bage med fuldkorn – og ved at sætte en masse lækre produkter med Fuldkornslogoet på hylderne i supermarkederne landet over.
3 nemme favoritter – bag dem alle på én gang. Boller, Sandwichstykker og Pizza.
Her får du en opskrift, hvor du får 20% fuldkorn til i dit bagværk – til både morgen, middag og aften, med én og samme grunddej. Så behøver du også kun at tænde ovnen én gang.
Vidste du, at vi også har en masse spændende fiberrige måltider med fuldkorn. Valsemøllen ØKO Havreris er fx. en af vores nyeste familiemedlemmer – som består af 100% fuldkorn. De er perfekte til gryderetter, salater og bowls. Har du lyst til at smage vores favorit; Chili sin carne med havreris. Velbekomme.
Surdej er helt simpelt en blanding af vand, rug- og hvedemel, der har fået lov at stå. Blandingen kan bruges som en erstatning for gær i din dej. Brød og bagværk bagt med surdej giver det færdigbagte resultat en let syrlighed i smagen og en god elastisk krumme. Den syrlige smag skyldes mælkesyren, som mælkesyrebakterierne i en surdej skaber.
Du kan bage de lækreste sprøde og luftige fuldkornsboller og smagfulde rugbrød med surdej.
Fuldkorn giver dit bagværk masser af smag og bid. Og derfor passer det perfekt som tilbehør til din frokost eller aftensmad.
Vi har samlet vores lækreste vegetar opskrifter, frokost opskrifter og andre lækre, grove retter, der vil gøre både din frokost eller aftensmad uimodståelig – med masser af smag og fuldkorn.
Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hver-dagen til at smage endnu bedre. Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker, så du altid kan være sikker på, at du bager med fuldkornsmel af højeste kvalitet.
til en samlet værdi af 3.000 kr.
Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.
Bag nemt med Airfryer
Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.
Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.
Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.
Konkurrencebetingelser
Vinderen trækkes 30. juni 2025 og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.) + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.