Suppebrød – Bageblanding

Hvis du skal have et lækkert brød til suppen, kan vi anbefale de saftige suppebrød. Brødene er bagt med Valsemøllen Økologiske Proteinboller, og er derfor nemme at lave.

Hvis du også nogle gange savner lidt mæthed, når du serverer suppe eller gryderetter, kan du servere suppebrød som tilbehør. Brødene er nemlig fyldt med fuldkorn og protein, hvilket giver en god mæthedsfornemmelse. Ved at bage bollerne samme til et stort brød, bliver de endnu mere saftige, og vokser godt i højden. Selvom toppingen ikke er nødvendigt, giver det suppebrødene en flot finish, så de ser flotte ud på spisebordet. Rigtig god bagelyst!

Se opskrift
suppebrød

Køkkentid
15 min.

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftSådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet. Hæld brødblandingen i, og ælt dejen godt igennem, min. 5 minutter, enten med en grydeske eller på en røremaskine ved mellemste hastighed.
  2. Del dejen i 16 stykker, og form dem til boller. Dejen er våd, så brug evt. to skeer.
  3. Rul eller pensl hver bolle med olie, og rul dem derefter i en af de seks toppings. Du skal ende med ca. lige mange boller med hver slags
    topping.
  4. Smør en firkantet form (ca. 18 x 18 cm) med lidt olie, og læg bollerne i, så de forskellige typer topping er fordelt rundt i formen.
  5. Lad dem hæve i 30 minutter, og bag dem herefter i ca. 16 minutter ved 200°C.

Et godt tip: Du kan også nøjes med 10 g gær og i stedet lade dejen hæve i køleskab i minimum 6 timer og gerne natten over, inden du former dejen til boller.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.