Suppebrød – Bageblanding

Hvis du skal have et lækkert brød til suppen, kan vi anbefale de saftige suppebrød. Brødene er bagt med Valsemøllen Økologiske Proteinboller, og er derfor nemme at lave.

Hvis du også nogle gange savner lidt mæthed, når du serverer suppe eller gryderetter, kan du servere suppebrød som tilbehør. Brødene er nemlig fyldt med fuldkorn og protein, hvilket giver en god mæthedsfornemmelse. Ved at bage bollerne samme til et stort brød, bliver de endnu mere saftige, og vokser godt i højden. Selvom toppingen ikke er nødvendigt, giver det suppebrødene en flot finish, så de ser flotte ud på spisebordet. Rigtig god bagelyst!

Se opskrift
suppebrød

Køkkentid
15 min.

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftSådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet. Hæld brødblandingen i, og ælt dejen godt igennem, min. 5 minutter, enten med en grydeske eller på en røremaskine ved mellemste hastighed.
  2. Del dejen i 16 stykker, og form dem til boller. Dejen er våd, så brug evt. to skeer.
  3. Rul eller pensl hver bolle med olie, og rul dem derefter i en af de seks toppings. Du skal ende med ca. lige mange boller med hver slags
    topping.
  4. Smør en firkantet form (ca. 18 x 18 cm) med lidt olie, og læg bollerne i, så de forskellige typer topping er fordelt rundt i formen.
  5. Lad dem hæve i 30 minutter, og bag dem herefter i ca. 16 minutter ved 200°C.

Et godt tip: Du kan også nøjes med 10 g gær og i stedet lade dejen hæve i køleskab i minimum 6 timer og gerne natten over, inden du former dejen til boller.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.