Suppebrød – Bageblanding

Hvis du skal have et lækkert brød til suppen, kan vi anbefale de saftige suppebrød. Brødene er bagt med Valsemøllen Økologiske Proteinboller, og er derfor nemme at lave.

Hvis du også nogle gange savner lidt mæthed, når du serverer suppe eller gryderetter, kan du servere suppebrød som tilbehør. Brødene er nemlig fyldt med fuldkorn og protein, hvilket giver en god mæthedsfornemmelse. Ved at bage bollerne samme til et stort brød, bliver de endnu mere saftige, og vokser godt i højden. Selvom toppingen ikke er nødvendigt, giver det suppebrødene en flot finish, så de ser flotte ud på spisebordet. Rigtig god bagelyst!

Se opskrift
suppebrød

Køkkentid
15 min.

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet. Hæld brødblandingen i, og ælt dejen godt igennem, min. 5 minutter, enten med en grydeske eller på en røremaskine ved mellemste hastighed.
  2. Del dejen i 16 stykker, og form dem til boller. Dejen er våd, så brug evt. to skeer.
  3. Rul eller pensl hver bolle med olie, og rul dem derefter i en af de seks toppings. Du skal ende med ca. lige mange boller med hver slags
    topping.
  4. Smør en firkantet form (ca. 18 x 18 cm) med lidt olie, og læg bollerne i, så de forskellige typer topping er fordelt rundt i formen.
  5. Lad dem hæve i 30 minutter, og bag dem herefter i ca. 16 minutter ved 200°C.

Et godt tip: Du kan også nøjes med 10 g gær og i stedet lade dejen hæve i køleskab i minimum 6 timer og gerne natten over, inden du former dejen til boller.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med masser af velsmag og inspiration direkte i dine mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 17. september, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.