INGEN JUL UDEN SMÅKAGER

Duften af jul vækker minder i os alle. Glögg, gran, kanel, nelliker, appelsiner – og ikke mindst al slags julebag. Det er og bliver synonymet med julehøjtiden. I de fleste hjem er hjemmelavet småkager og julebagning en fast del af juletraditionerne. De sprøde, knasende småkager, der gemmes væk i dekorative kagedåser og tages frem til de mange hyggestunder i julemåneden, er for mange, indbegrebet af den danske julehygge.

Vi har gennemtestet hver eneste kage og småkage, og vi lover dig at de smager godt.

Opskrifter til julens bagværk

BAG CATHRINE BRANDTS LÆKRE JULESTJERNEKAGE

Hvis du kan lide bagværk med kanelremonce, vil du elske denne bagte julestjerne. Kagen er en form for kanelbrød, der passer perfekt til julens og vinterens kolde dage. Selvom julebag ofte er småkager, kan du også sagtens bage andre lækkerier i juletiden. Bag en flot julestjerne til eftermiddagshyggen.

Opskriften er nem at gå til, så du kan bage en flot og dekorativ stjerne, der vil imponere dine gæster. Ikke nok med at den er flot. Den bagte julestjerne er saftig og  luftig, og er fuld af god smag. Kanel og marcipan er nemlig gode sammen og giver dig det bedste bagværk.

Klik og få opskriften

BAG ET SMUKT JULEKAGEHUS MED DITTE JULIE

Har du også kigget misundeligt på  smukke julekagehuse hjemme hos andre? Her får du opskriften på et smukt et af slagsen – og som samtidig smager godt – hvis I altså nænner at spise af det. Her får du opskrift, tips, tricks og printvenlig skabelon til dig, der vil prøve at bage et flot julekagehus.

Brug din fantasi til at dekorere huset lige præcis, som du synes er allerflottest.

 

Klik og få opskriften

HVAD ER KAGEHVEDEMEL?

Kage Hvedemel er en særlig type hvedemel, der er ideel til alt fra sprøde småkager og tærtebund til svampede skærekager. Kage Hvedemel males af dansk vinterhvede, hvilket giver melet et lavere indhold af gluten og en bedre stivelseskvalitet end almindeligt hvedemel. Det er med til at sikre, at dine kager bliver ekstra luftige og saftige, og at småkagerne og tærtebunde får det rette knæk.

Vælg den rette hvedemel til dit bagværk
NÅR DU ELSKER AT BAGE TIL JUL
+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.