INGEN JUL UDEN SMÅKAGER

Duften af jul vækker minder i os alle. Glögg, gran, kanel, nelliker, appelsiner – og ikke mindst al slags julebag. Det er og bliver synonymet med julehøjtiden. I de fleste hjem er hjemmelavet småkager og julebagning en fast del af juletraditionerne. De sprøde, knasende småkager, der gemmes væk i dekorative kagedåser og tages frem til de mange hyggestunder i julemåneden, er for mange, indbegrebet af den danske julehygge.

Vi har gennemtestet hver eneste kage og småkage, og vi lover dig at de smager godt.

Opskrifter til julens bagværk

BAG CATHRINE BRANDTS LÆKRE JULESTJERNEKAGE

Hvis du kan lide bagværk med kanelremonce, vil du elske denne bagte julestjerne. Kagen er en form for kanelbrød, der passer perfekt til julens og vinterens kolde dage. Selvom julebag ofte er småkager, kan du også sagtens bage andre lækkerier i juletiden. Bag en flot julestjerne til eftermiddagshyggen.

Opskriften er nem at gå til, så du kan bage en flot og dekorativ stjerne, der vil imponere dine gæster. Ikke nok med at den er flot. Den bagte julestjerne er saftig og  luftig, og er fuld af god smag. Kanel og marcipan er nemlig gode sammen og giver dig det bedste bagværk.

Klik og få opskriften

BAG ET SMUKT JULEKAGEHUS MED DITTE JULIE

Har du også kigget misundeligt på  smukke julekagehuse hjemme hos andre? Her får du opskriften på et smukt et af slagsen – og som samtidig smager godt – hvis I altså nænner at spise af det. Her får du opskrift, tips, tricks og printvenlig skabelon til dig, der vil prøve at bage et flot julekagehus.

Brug din fantasi til at dekorere huset lige præcis, som du synes er allerflottest.

 

Klik og få opskriften

HVAD ER KAGEHVEDEMEL?

Kage Hvedemel er en særlig type hvedemel, der er ideel til alt fra sprøde småkager og tærtebund til svampede skærekager. Kage Hvedemel males af dansk vinterhvede, hvilket giver melet et lavere indhold af gluten og en bedre stivelseskvalitet end almindeligt hvedemel. Det er med til at sikre, at dine kager bliver ekstra luftige og saftige, og at småkagerne og tærtebunde får det rette knæk.

Vælg den rette hvedemel til dit bagværk

NEMT HJEMMEBAG TIL JULEROKOSTEN

I år kan du forkæle dine julegæster med lækkert, nybagt rugbrød, der også er lækkert, nemt at bage. Valsemøllen Solsikke Gourmet Rugbrød er fyldt med sprøde solsikke- og durumkerner og en skøn smag af surdej. Perfekt til julefrokosten – eller bare ekstra smagfuldt i hverdagen.

Udover tips til det gode rugbrød har vi samlet en masse inspiration til det lækre hjemmebagte, lyse brød – og nemme ideer til juledesserter.

Få flere ideer til julefrokosten
NÅR DU ELSKER AT BAGE TIL JUL
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.