INGEN JUL UDEN SMÅKAGER

Duften af jul vækker minder i os alle. Glögg, gran, kanel, nelliker, appelsiner – og ikke mindst al slags julebag. Det er og bliver synonymet med julehøjtiden. I de fleste hjem er hjemmelavet småkager og julebagning en fast del af juletraditionerne. De sprøde, knasende småkager, der gemmes væk i dekorative kagedåser og tages frem til de mange hyggestunder i julemåneden, er for mange, indbegrebet af den danske julehygge.

Vi har gennemtestet hver eneste kage og småkage, og vi lover dig at de smager godt.

Opskrifter til julens bagværk

BAG CATHRINE BRANDTS LÆKRE JULESTJERNEKAGE

Hvis du kan lide bagværk med kanelremonce, vil du elske denne bagte julestjerne. Kagen er en form for kanelbrød, der passer perfekt til julens og vinterens kolde dage. Selvom julebag ofte er småkager, kan du også sagtens bage andre lækkerier i juletiden. Bag en flot julestjerne til eftermiddagshyggen.

Opskriften er nem at gå til, så du kan bage en flot og dekorativ stjerne, der vil imponere dine gæster. Ikke nok med at den er flot. Den bagte julestjerne er saftig og  luftig, og er fuld af god smag. Kanel og marcipan er nemlig gode sammen og giver dig det bedste bagværk.

Klik og få opskriften

BAG ET SMUKT JULEKAGEHUS MED DITTE JULIE

Har du også kigget misundeligt på  smukke julekagehuse hjemme hos andre? Her får du opskriften på et smukt et af slagsen – og som samtidig smager godt – hvis I altså nænner at spise af det. Her får du opskrift, tips, tricks og printvenlig skabelon til dig, der vil prøve at bage et flot julekagehus.

Brug din fantasi til at dekorere huset lige præcis, som du synes er allerflottest.

 

Klik og få opskriften

HVAD ER KAGEHVEDEMEL?

Kage Hvedemel er en særlig type hvedemel, der er ideel til alt fra sprøde småkager og tærtebund til svampede skærekager. Kage Hvedemel males af dansk vinterhvede, hvilket giver melet et lavere indhold af gluten og en bedre stivelseskvalitet end almindeligt hvedemel. Det er med til at sikre, at dine kager bliver ekstra luftige og saftige, og at småkagerne og tærtebunde får det rette knæk.

Vælg den rette hvedemel til dit bagværk
NÅR DU ELSKER AT BAGE TIL JUL
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.