Har du lyst til at lege lidt med julekrydderierne i år – og forkæle familien med de fineste nye julekagekreationer? Så har vi samlet nogle ideer til dig.

Sammen med Ditte Julie har vi nemlig udviklet lidt på traditionerne. Og jo, du finder både ingefær, kanel og marcipan. Men også små overraskelser som karamel og kirsebærstøv! Det hele med Ditte Julies originale sans for søde smagskombinationer – og med de fineste finesser! Vi kalder dem små kager med stor smag – og mon ikke, du ender med at finde et par nye klassikere til dit julebageri?

Vi har også samlet inspiration til børnevenligt julebag, søde værtindegaver, spiseligt julepynt, bordkort og meget meget mere. Klik dig igennem nedenfor og bliv fristet.

Traditionerne holder vi selvfølgelig også fast i, så du kan både finde alle de klassiske julesmåkager og nye lækre julekager.  Hele julesamlingen af opskrifter finder du lige her.

Lækker julestjerne

Hvis du kan lide bagværk med kanelremonce, vil du elske denne bagte julestjerne. Kagen er en form for kanelbrød, der passer perfekt til julens og vinterens kolde dage.

Selvom julebag ofte er småkager, kan du også sagtens bage andre lækkerier i juletiden. Bag en flot julestjerne til eftermiddagshyggen. Opskriften er nem at gå til, så du kan bage en flot og dekorativ stjerne, der vil imponere dine gæster. Ikke nok med at den er flot. Den bagte julestjerne er saftig og luftig, og er fuld af god smag. Kanel og marcipan er nemlig gode sammen, og giver dig det bedste bagværk.

Klik og få opskriften her