INGEN JUL UDEN SMÅKAGER

Duften af jul vækker minder i os alle. Glögg, gran, kanel, nelliker, appelsiner – og ikke mindst al slags julebag. Det er og bliver synonymet med julehøjtiden. I de fleste hjem er hjemmelavet småkager og julebagning en fast del af juletraditionerne. De sprøde, knasende småkager, der gemmes væk i dekorative kagedåser og tages frem til de mange hyggestunder i julemåneden, er for mange, indbegrebet af den danske julehygge.

Vi har gennemtestet hver eneste kage og småkage, og vi lover dig at de smager godt.

Opskrifter til julens bagværk

BAG CATHRINE BRANDTS LÆKRE JULESTJERNEKAGE

Hvis du kan lide bagværk med kanelremonce, vil du elske denne bagte julestjerne. Kagen er en form for kanelbrød, der passer perfekt til julens og vinterens kolde dage. Selvom julebag ofte er småkager, kan du også sagtens bage andre lækkerier i juletiden. Bag en flot julestjerne til eftermiddagshyggen.

Opskriften er nem at gå til, så du kan bage en flot og dekorativ stjerne, der vil imponere dine gæster. Ikke nok med at den er flot. Den bagte julestjerne er saftig og  luftig, og er fuld af god smag. Kanel og marcipan er nemlig gode sammen og giver dig det bedste bagværk.

Klik og få opskriften

BAG ET SMUKT JULEKAGEHUS MED DITTE JULIE

Har du også kigget misundeligt på  smukke julekagehuse hjemme hos andre? Her får du opskriften på et smukt et af slagsen – og som samtidig smager godt – hvis I altså nænner at spise af det. Her får du opskrift, tips, tricks og printvenlig skabelon til dig, der vil prøve at bage et flot julekagehus.

Brug din fantasi til at dekorere huset lige præcis, som du synes er allerflottest.

 

Klik og få opskriften

HVAD ER KAGEHVEDEMEL?

Kage Hvedemel er en særlig type hvedemel, der er ideel til alt fra sprøde småkager og tærtebund til svampede skærekager. Kage Hvedemel males af dansk vinterhvede, hvilket giver melet et lavere indhold af gluten og en bedre stivelseskvalitet end almindeligt hvedemel. Det er med til at sikre, at dine kager bliver ekstra luftige og saftige, og at småkagerne og tærtebunde får det rette knæk.

Vælg den rette hvedemel til dit bagværk

NEMT HJEMMEBAG TIL JULEROKOSTEN

I år kan du forkæle dine julegæster med lækkert, nybagt rugbrød, der også er lækkert, nemt at bage. Valsemøllen Solsikke Gourmet Rugbrød er fyldt med sprøde solsikke- og durumkerner og en skøn smag af surdej. Perfekt til julefrokosten – eller bare ekstra smagfuldt i hverdagen.

Udover tips til det gode rugbrød har vi samlet en masse inspiration til det lækre hjemmebagte, lyse brød – og nemme ideer til juledesserter.

Få flere ideer til julefrokosten
NÅR DU ELSKER AT BAGE TIL JUL
+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.