Gourmet-gjort-nemt-nyhed til julefrokosten

I år kan du forkæle dine julegæster med lækkert, nybagt rugbrød, der også er lækkert, nemt at bage. Valsemøllen Solsikke Gourmet Rugbrød er fyldt med sprøde solsikke- og durumkerner og en skøn smag af surdej. Perfekt til julefrokosten – eller bare ekstra smagfuldt i hverdagen.

Den nemme og lækre julefrokost

Godt bagværk handler i bund og grund om godt håndværk. Derfor gør vi altid meget ud af at udvælge og sammensætte de bedste råvarer, så du er sikker på at få et godt resultat. Hver gang. Vores bagere har udviklet opskriften på vores rugbrødsblandinger, så du med få ingredienser og på kun 2 timer, kan servere et lækkert hjemmebagt rugbrød til julefrokosten.

Bag hjemmebagt rugbrød

Hjemmebagt brød til menuen

Selvom rugbrødet typisk er hovedingrediensen til en traditionel, dansk julefrokost, så må vi ikke glemme det gode brød, der både bliver serveret sammen med en frisk rejemad og til det lækre ostebord. Med hjemmebagt brød på julefrokostsmenuen bestemmer du selv, om det skal være surdejsboller, brød med mere fuldkorn i eller et klassisk hvedebrød.  Vores bagere har udviklet opskrifterne på vores brødblandinger, så du med få ingredienser kan servere lunt og lækkert hjemmebag på ingen tid.

Bag hvedebrød

Den nemme dessert

Har du tænkt over desserten til julefrokosten? Dessert til julefrokost behøver ikke altid bestå af den klassiske risalamande, selvom det altid er en sikker vinder. Du kan også supplere dessertbordet, hvis der altså er plads i maven, med lækre, nemme kager som f.eks. denne lækre kanelsnegle-julestjerne – en julefrokost kage, der med garanti får tænderne til at løbe i vand.

 

Bag den flotteste julestjerne

Spiseligt julepynt

Vidste du, at man også sagtens kan pynte op med spiseligt pynt? Bag din julepynt, og pynt julebordet med kager.  Bag dine småkager i sjove former og figurere – det vil vække glæde hos store og små.

Pynt med kager

Nemt hjemmebag resten af julen

Vores bageblandinger er til meget mere end blot nemt hjemmebag. Det er også en god måde at inddrage børnene i bagningen henover julen. Lad dem hjælpe med at røre, bage og pynte, eller lad de større børn bage helt selv – alle kan nemlig være med, når det er bagværk på den nemme måde. Og glæden er stor, når man serverer hjemmebag for dem, man holder af.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.