Gourmet-gjort-nemt-nyhed til julefrokosten

I år kan du forkæle dine julegæster med lækkert, nybagt rugbrød, der også er lækkert, nemt at bage. Valsemøllen Solsikke Gourmet Rugbrød er fyldt med sprøde solsikke- og durumkerner og en skøn smag af surdej. Perfekt til julefrokosten – eller bare ekstra smagfuldt i hverdagen.

Den nemme og lækre julefrokost

Godt bagværk handler i bund og grund om godt håndværk. Derfor gør vi altid meget ud af at udvælge og sammensætte de bedste råvarer, så du er sikker på at få et godt resultat. Hver gang. Vores bagere har udviklet opskriften på vores rugbrødsblandinger, så du med få ingredienser og på kun 2 timer, kan servere et lækkert hjemmebagt rugbrød til julefrokosten.

Bag hjemmebagt rugbrød

Hjemmebagt brød til menuen

Selvom rugbrødet typisk er hovedingrediensen til en traditionel, dansk julefrokost, så må vi ikke glemme det gode brød, der både bliver serveret sammen med en frisk rejemad og til det lækre ostebord. Med hjemmebagt brød på julefrokostsmenuen bestemmer du selv, om det skal være surdejsboller, brød med mere fuldkorn i eller et klassisk hvedebrød.  Vores bagere har udviklet opskrifterne på vores brødblandinger, så du med få ingredienser kan servere lunt og lækkert hjemmebag på ingen tid.

Bag hvedebrød

Den nemme dessert

Har du tænkt over desserten til julefrokosten? Dessert til julefrokost behøver ikke altid bestå af den klassiske risalamande, selvom det altid er en sikker vinder. Du kan også supplere dessertbordet, hvis der altså er plads i maven, med lækre, nemme kager som f.eks. denne lækre kanelsnegle-julestjerne – en julefrokost kage, der med garanti får tænderne til at løbe i vand.

 

Bag den flotteste julestjerne

Spiseligt julepynt

Vidste du, at man også sagtens kan pynte op med spiseligt pynt? Bag din julepynt, og pynt julebordet med kager.  Bag dine småkager i sjove former og figurere – det vil vække glæde hos store og små.

Pynt med kager

Nemt hjemmebag resten af julen

Vores bageblandinger er til meget mere end blot nemt hjemmebag. Det er også en god måde at inddrage børnene i bagningen henover julen. Lad dem hjælpe med at røre, bage og pynte, eller lad de større børn bage helt selv – alle kan nemlig være med, når det er bagværk på den nemme måde. Og glæden er stor, når man serverer hjemmebag for dem, man holder af.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.