Inspiration til gode, lækre og sjove madpakker

Skolestart, studie og arbejde står for døren, og det samme gør madpakkerne. Vi elsker hjemmebagte madpakker, og har derfor samlet alle vores bedste tips og opskrifter til den gode, lækre og sjove madpakke, som du vil glæde dig til at spise.

Med dansk mel i madpakken ved du, at melet kommer fra korn, der er dyrket, høstet og malet i
Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. God bagelyst og velbekommen.

DEN BØRNEVENLIGE MADPAKKE

(SOM VOKSNE OGSÅ VIL ELSKE)

Den gode madpakke til dine børn

Det kan være svært at lave gode madpakker, der både bliver spist og giver god næring. En god madpakke giver glade børn med god energi. Midt på dagen trænger ungerne til at få mad i maven, der klarer dem igennem en måske lang dag. Derfor har vi lavet 3 madpakketricks, der både giver mætte børn og glade forældre. For ingen ønsker en uspist madpakke og en mave der knurrer.

Få 3 madpakketricks

SNACKS TIL DEN LILLE SULT

DEN GRØNNE MADPAKKE

”MADPAKKE” TIL HJEMMEKONTORET

Madpakken på hjemmekontoret

En dag på hjemmekontoret er altid skøn – lige indtil vi kommer til frokosttid. Det ender ofte med en halvtør rugbrødsklemme, der bliver spist mens man sidder ved skærmen. Men sådan behøves det ikke være. Her giver vi dig nogle tips til en lækker men simpel frokost, som du kan nyde på hjemmekontoret.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.