Inspiration til gode, lækre og sjove madpakker

Skolestart, studie og arbejde står for døren, og det samme gør madpakkerne. Vi elsker hjemmebagte madpakker, og har derfor samlet alle vores bedste tips og opskrifter til den gode, lækre og sjove madpakke, som du vil glæde dig til at spise.

Med dansk mel i madpakken ved du, at melet kommer fra korn, der er dyrket, høstet og malet i
Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. God bagelyst og velbekommen.

DEN BØRNEVENLIGE MADPAKKE

(SOM VOKSNE OGSÅ VIL ELSKE)

Den gode madpakke til dine børn

Det kan være svært at lave gode madpakker, der både bliver spist og giver god næring. En god madpakke giver glade børn med god energi. Midt på dagen trænger ungerne til at få mad i maven, der klarer dem igennem en måske lang dag. Derfor har vi lavet 3 madpakketricks, der både giver mætte børn og glade forældre. For ingen ønsker en uspist madpakke og en mave der knurrer.

Få 3 madpakketricks

SNACKS TIL DEN LILLE SULT

DEN GRØNNE MADPAKKE

”MADPAKKE” TIL HJEMMEKONTORET

Madpakken på hjemmekontoret

En dag på hjemmekontoret er altid skøn – lige indtil vi kommer til frokosttid. Det ender ofte med en halvtør rugbrødsklemme, der bliver spist mens man sidder ved skærmen. Men sådan behøves det ikke være. Her giver vi dig nogle tips til en lækker men simpel frokost, som du kan nyde på hjemmekontoret.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.