Inspiration til gode, lækre og sjove madpakker

Skolestart, studie og arbejde står for døren, og det samme gør madpakkerne. Vi elsker hjemmebagte madpakker, og har derfor samlet alle vores bedste tips og opskrifter til den gode, lækre og sjove madpakke, som du vil glæde dig til at spise.

Med dansk mel i madpakken ved du, at melet kommer fra korn, der er dyrket, høstet og malet i
Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. God bagelyst og velbekommen.

DEN BØRNEVENLIGE MADPAKKE

(SOM VOKSNE OGSÅ VIL ELSKE)

Den gode madpakke til dine børn

Det kan være svært at lave gode madpakker, der både bliver spist og giver god næring. En god madpakke giver glade børn med god energi. Midt på dagen trænger ungerne til at få mad i maven, der klarer dem igennem en måske lang dag. Derfor har vi lavet 3 madpakketricks, der både giver mætte børn og glade forældre. For ingen ønsker en uspist madpakke og en mave der knurrer.

Få 3 madpakketricks

SNACKS TIL DEN LILLE SULT

DEN GRØNNE MADPAKKE

”MADPAKKE” TIL HJEMMEKONTORET

Madpakken på hjemmekontoret

En dag på hjemmekontoret er altid skøn – lige indtil vi kommer til frokosttid. Det ender ofte med en halvtør rugbrødsklemme, der bliver spist mens man sidder ved skærmen. Men sådan behøves det ikke være. Her giver vi dig nogle tips til en lækker men simpel frokost, som du kan nyde på hjemmekontoret.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.