Inspiration til lækre madpakker – klar, parat, skolestart!

Skolestarten står for døren, og det samme gør madpakkerne. Det kan være svært at opfinde den dybe tallerken, når det kommer til madpakkesmøringen. Derfor har vi samlet alle vores bedste tips og opskrifter til madpakken, der kan inspirere dig til at lave nye variationer.

En god madpakke er nemlig vigtig for at holde energien oppe. Den skal være varieret, overskuelig, velsmagende og hyggelig, hvis den skal spises. Alle de skønne opskrifter kan selvfølgelig spises af både børn og voksne. Velbekomme!

3 gode madpakketricks

Mangler du inspiration til, hvordan du bedst sammensætter dine børns madpakker? Så har vi samlet vores bedste madpakketricks, hvor du lærer mere om, hvordan man laver den bedste madpakke til børn, så den bliver spist.

 

Find de gode tips her

Små madpakkebrød

Hvis du ønsker at bage rugbrød til madpakken på en anderledes måde, at du prøve at bage disse små rugbrød. de kan både spises som en snack eller bruges som et groft sandwichbrød.

Find opskriften her

Grovboller – Nemt fuldkornsbagværk

Bag Valsemøllens bageblanding til grovboller, når der skal være nemt fuldkorn til madpakken. De grove boller er perfekte til en sandwich eller blot som en gnavebolle. Den nemme dej kan også bruges til andre typer af bagværk som f.eks. pølsehorn og pizzasnegle. Selvom de er nemme at lave, smager de stadig skønt af hjemmebag.

Bag nemme grovboller her

Focacciastykker

Bag nogle små focacciabrød til din sandwich. Et hjemmebagt focaccia er saftigt, lækkert og giver en sandwich god smag. De små brød er bagt med surdej, og er perfekte til madpakken.

Bag dine focacciastykker her

Hjemmebagt rugbrød på den nemme måde

Hvis du også elsker et lækkert, hjemmebagt rugbrød, kan nemt selv bage det. Med en af Valsemøllens bageblandinger er der hurtigt og nemt saftige rugbrød. Det er altid et hit med et friskbagt rugbrød i madpakken. Prøv fx at bage det enkle, økologiske solsikkerugbrød, der smager skønt med pålæg på.

Find opskriften her

Pirogger med fuldkorn

Pirogger er nemme at bage, og er skønne at spise til frokost. Det lille madbrød smager lidt af pizza, hvilket kun kan skabe glæde. De er også gode, hvis der skal tømmes ud af køleskabet eller resten af kødsovsen skal bruges. De er perfekte, hvis der skal en anden type fuldkornsbrød med i madpakken.

Bag piroggerne her

Snacks til den lille sult

Madmuffins

Disse nemme madmuffins er fyldt med lækre sager, der giver en god smag er fungerer som en salt snack. De små muffins er gode som tilbehør til gnavegrønt, eller til bare at blive spist når sulten melder sig sidst på dagen. Og så er de nemme at bage!

Find opskriften her

Klassiske pølsehorn

Bag en portion klassiske pølsehorn. De er altid et hit hos store som små, og er en nem snack at have klar i fryseren. Det er derfor altid skønt at bage en stor portion, så der altid er en nem snack klar.

Bag dine pølsehorn her

Pizzasnegle med tex-mex

Hvis du er gået træt i de klassiske pizzasnegle, kan vi anbefale dig at lave disse i en tex-mex-udgave. De er fyldt med krydret oksekød, der giver saftige og smagfulde snegle.

Find opskriften her

Rugsnacks med chokolade og mandler

Savner du eller dit barn lidt sødere snacks til madpakken, bør i prøve disse lækre rugsnacks. De er ligesom rugbrød fyldt med masser af fuldkorn og syrlighed. På den måde kan du tilfredsstille den søde tand med en grov snack.

Find dine rugsnacks her

Det grønne indslag

Spinatvafler med laks og avocado

Lav dine flotte grønne vafler med spinat. De er super flotte at se på, og er et godt alternativ til de klassiske brød. De flotte vafler er en god måde at smugle lidt grøntsager med i maden.

Lav spinatvafler her

Wrap med hummus og grønt

Fyld en wrap med en cremet hummus og masser af grøntsager. Det er nemt at lave, og så er der ikke alt for mange smagsindtryk på én gang. Du kan også sagtens undlade wrappen, og blot servere grøntsager med hummusdip til.

Find opskriften her

Salat med perlebyg, majs og falafler

Lav en mættende salat, der er fyldt med grøntsager, majs, tomater og falafler, og så er den vendt med en lækker dressing. En skøn og nem salat går man aldrig galt i byen med.

Prøv salaten her
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.