Inspiration til gode, lækre og sjove madpakker

Skolestart, studie og arbejde står for døren, og det samme gør madpakkerne. Vi elsker hjemmebagte madpakker, og har derfor samlet alle vores bedste tips og opskrifter til den gode, lækre og sjove madpakke, som du vil glæde dig til at spise.

Med dansk mel i madpakken ved du, at melet kommer fra korn, der er dyrket, høstet og malet i
Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. God bagelyst og velbekommen.

DEN BØRNEVENLIGE MADPAKKE

(SOM VOKSNE OGSÅ VIL ELSKE)

Den gode madpakke til dine børn

Det kan være svært at lave gode madpakker, der både bliver spist og giver god næring. En god madpakke giver glade børn med god energi. Midt på dagen trænger ungerne til at få mad i maven, der klarer dem igennem en måske lang dag. Derfor har vi lavet 3 madpakketricks, der både giver mætte børn og glade forældre. For ingen ønsker en uspist madpakke og en mave der knurrer.

Få 3 madpakketricks

SNACKS TIL DEN LILLE SULT

DEN GRØNNE MADPAKKE

”MADPAKKE” TIL HJEMMEKONTORET

Madpakken på hjemmekontoret

En dag på hjemmekontoret er altid skøn – lige indtil vi kommer til frokosttid. Det ender ofte med en halvtør rugbrødsklemme, der bliver spist mens man sidder ved skærmen. Men sådan behøves det ikke være. Her giver vi dig nogle tips til en lækker men simpel frokost, som du kan nyde på hjemmekontoret.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.