HOLD EN NEM OG FESTLIG FASTELAVN

Lune, bløde fastelavnsboller med vaniljecreme i midten og glasur på toppen er en sød tradition, der samler både store og små omkring bordet. Nyd dem helt klassiske eller vær kreativ med pynten og skab flotte og festlige fastelavnsboller. Se med her og få god inspiration.

Bag nemme fastelavnsboller nu

PRINT, KLIP OG FARVELÆG DIT EGET FASTELAVNSPYNT

Det har aldrig været nemmere at holde fastelavn, end det er med Valsemøllen fastelavnskit.

Masker, pynt til tønden og til fastelavnsbollerne, udsmykning til vægge og borde. Du vælger selv om du vil printe, klippe ud og farvelægge selv, eller om du vil vælge varianten som vi allerede har farvelagt for dig. Alt sammen til dig fra os. Vi ønsker jer en rigtig festlig fastelavn.

Download her

VI HOLDER FAST I DE BEDSTE TRADITIONER

Fastelavnsboller hører fastelavn til, og det var som bekendt dagene op til den kristne faste, som afholdtes i Danmark i gamle dage. Dagene op til fasten havde alle navne f.eks. flæskemandag, som indikerede, at det gjaldt om at få spist, mens tid var. Hvide tirsdag var dagen, hvor man spiste sig mæt i hvedeboller før askeonsdag, som indledte fasten. Gæt selv hvilken af dagene, vi i dag kalder for fastelavn?

Efter Danmark i 1536 oplevede Reformationen skulle der reelt ikke være holdt fastelavn længere, da det er en katolsk fest, men noget kan tyde på, at vi holder fast i traditioner, som vi godt kan lide. Således er udklædning, fastelavnsris, og også fastelavnsboller en rest af dengang, Danmark stadig var katolsk. Fasten kom af gode grunde ikke med videre i systemet.

Kilde: Samvirke

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.