HOLD EN NEM OG FESTLIG FASTELAVN

Lune, bløde fastelavnsboller med vaniljecreme i midten og glasur på toppen er en sød tradition, der samler både store og små omkring bordet. Nyd dem helt klassiske eller vær kreativ med pynten og skab flotte og festlige fastelavnsboller. Se med her og få god inspiration.

Bag nemme fastelavnsboller nu

PRINT, KLIP OG FARVELÆG DIT EGET FASTELAVNSPYNT

Det har aldrig været nemmere at holde fastelavn, end det er med Valsemøllen fastelavnskit.

Masker, pynt til tønden og til fastelavnsbollerne, udsmykning til vægge og borde. Du vælger selv om du vil printe, klippe ud og farvelægge selv, eller om du vil vælge varianten som vi allerede har farvelagt for dig. Alt sammen til dig fra os. Vi ønsker jer en rigtig festlig fastelavn.

Download her

VI HOLDER FAST I DE BEDSTE TRADITIONER

Fastelavnsboller hører fastelavn til, og det var som bekendt dagene op til den kristne faste, som afholdtes i Danmark i gamle dage. Dagene op til fasten havde alle navne f.eks. flæskemandag, som indikerede, at det gjaldt om at få spist, mens tid var. Hvide tirsdag var dagen, hvor man spiste sig mæt i hvedeboller før askeonsdag, som indledte fasten. Gæt selv hvilken af dagene, vi i dag kalder for fastelavn?

Efter Danmark i 1536 oplevede Reformationen skulle der reelt ikke være holdt fastelavn længere, da det er en katolsk fest, men noget kan tyde på, at vi holder fast i traditioner, som vi godt kan lide. Således er udklædning, fastelavnsris, og også fastelavnsboller en rest af dengang, Danmark stadig var katolsk. Fasten kom af gode grunde ikke med videre i systemet.

Kilde: Samvirke

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.