Hjemmebagt kage på den nemme måde

For dig der elsker at bage – også når det skal gå hurtigt. For hos Valsemøllen elsker vi at bage. Og vi elsker at inspirere dig til at bage. Både dig, der har lyst til at gøre lidt ekstra ud af dine kager, og dig, der er vild med hjemmebag, men måske ikke har tiden. Denne inspirationsside er til dig, der ønsker at bage hjemmebag på den nemme måde. Om det skal være enkle kager, du blot bager efter instruktionerne på pakken eller hvis du ønsker at gøre lidt mere ud af det, finder du en masse inspiration her.

Selvom du elsker at bage, kan tiden og overskuddet ikke altid være der. Derfor har vi udviklet kageblandinger, der ikke går på kompromis med smag og konsistens. Flere af blandingerne lægger op til kreativitet, hvor vi hos Valsemøllen blot har sørget for kagens grundingredienser.

Rigtig god bagelyst!

Kager til enhver smag

Du vidste måske, at man kan bage en klassisk chokoladekage eller brownie med en bageblanding fra Valsemøllen. Men vi bliver faktisk ved at at udvide for sortiment af kageblandinger!

Vi har lavet en blanding til romkugler, krydderkage, drømmekage, citronmåne – ja, vi kunne blive ved! Vi har nemlig prøvet på at lave lækre blandinger, der er fulde af smag, så du kan bage din yndlingskage. Find en favorit blandt vores kageblandinger. Vi har helt sikkert en til din smag.

Find alle vores kageblandinger her

Nyhed Valsemøllen Klassisk kageserie

Valsemøllen Klassisk Sandkage: En klassisk sandkage, som mormor ville have bagt den! Bag sandkagen, som den er, eller giv den et ekstra pift ved at tilføje friske bær, komme kakao i den ene halvdel, så du får en dekorativ marmorkage, eller top den med en lækker glasur

Se hele serien her

Nemt og lækkert

Hvem elsker ikke en fyldig brownie eller en syrlig citronmåne? Vi siger i hvert fald ikke nej til et stykke hjemmebagt kage. Og skulle der pludselig melde sig uventede gæster, er det altid rart at have en kageblanding klar.

Der er hjemmebag på ingen tid, som frister alle med en sød tand. Blandingerne er også perfekte, hvis du får lyst til lidt sødt, men ikke har tid eller lyst til at bruge flere timer i køkkenet. Og det er ikke snyd at servere de lækre kager for dine gæster. Så har du blot mere tid til dem.

Bag en chokoladetærte med skum og bær

Slip kreativiteten løs

En kageblanding kan give endnu mere end resultatet på pakken. Næsten alle kageblandingerne kan bages som muffins, hvis det passer dig bedre. Og så gør en god frosting eller ganache også altid underværker.

Vi har selv eksperimenteret en masse med de forskellige typer kager, og har samlet en masse sjove og kreative forslag til anderledes kager. Gør du endelig det samme! Pynt dine kager eller giv dem et festligt udtryk med nye former og mønstre.

Find alle opskrifterne her

Hjemmebag for store og små

Kageblandingerne er til meget mere end blot nem hjemmebag. Det er også en god måde at inddrage børnene i bagningen. Lad dem hjælpe med at røre, bage og pynte, eller lad dem bage deres egen kage fra bunden. Så kan de servere deres hjemmebag for deres venner og familie. Alle kan nemlig være med, når der er kage på den nemme måde.

Få opskriften på nemme kokostoppe her
+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.