EFTERÅRSHYGGE PÅ INGEN TID

Brunch med familien eller eftermiddagshygge med gode venner? Med Valsemøllens bageblandinger er du altid et skridt foran. Også hvis I får lyst til at tage hjemmebag med på en spontan skovtur.

Med Valsemøllens bageblandinger har vi nemlig gjort forarbejdet for dig, så du nemt kan efterårshygge med – og forkæle – dem du holder af.

Find masser af inspiration til hjemmebag på ingen tid her på siden.

 

 

Bag Kanelsneglkage nu

NEMT HJEMMEBAG FOR STORE OG SMÅ

Vores bageblandinger er til meget mere end blot nemt hjemmebag. Det er også en god måde at inddrage børne i bagningen.

Lad dem hjælpe med at røre, bage og pynte, eller lad de større børn bage helt selv – alle kan nemlig være med, når det er hjemmebag på den nemme måde. Og glæden er stor, når man serverer hjemmebag for dem, man holder af.

 

GODT BAGVÆRK HANDLER I BUND OG GRUND OM GODT HÅNDVÆRK

Derfor gør vi altid meget ud af at udvælge og sammensætte de bedste råvarer, så du er sikker på at få et godt resultat. Hver gang.

Vores bagere har udviklet opskrifterne, så du med få ingredienser kan servere lunt og lækkert hjemmebag på ingen tid. Lækkert og nemt.

Se hele serien af brødblandinger

NU KAN DU NEMT BAGE ET LÆKKERT SURDEJSBRØD, LIGE NÅR DET PASSER DIG

– og helt uden at du skal passe og pleje din egen surdej.

I vores nye ØKO koldhævede surdejsbrød, har vi nemlig lavet og tørret surdejen for dig og blandet den med stenformalet dansk spelt- og hvedemel, så alt du skal gøre, er at tilsætte vand, en smule tørgær og følge vejledningen. Se her hvor nemt det er.

Bag ØKO surdejsbrød

FÅ EN GRATIS TEGN & BAG AKTIVITETSBOG

Elsker du også at bage og tegne?

Så kan du her downloade vores tegn & bag aktivitetsbog, med masser af skøn underholdning ;-)

 

Download her
+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.