PRØV TO SØDE NYHEDER

Med Valsemøllens bageblandinger er du altid et skridt foran. Hvis vennerne dukker op på impulsivt besøg, eller hvis I får lyst til at tage hjemmebag med på en spontan skovtur.

Med Valsemøllens bageblandinger har vi nemlig gjort forarbejdet for dig, så du nemt kan efterårshygge med – og forkæle – dem du holder af.

Få opskrifterne her

GODT BAGVÆRK HANDLER I BUND OG GRUND OM GODT HÅNDVÆRK

Derfor gør vi altid meget ud af at udvælge og sammensætte de bedste råvarer, så du er sikker på at få et godt resultat. Hver gang. Vores bagere har udviklet opskrifterne, så du med få ingredienser kan servere lunt og lækkert hjemmebag på ingen tid. Lækkert og nemt.

Se hele serien af brødblandinger

NU KAN DU NEMT BAGE LÆKRE SURDEJSBOLLER,
LIGE NÅR DET PASSER DIG

– og helt uden at du skal passe og pleje din egen surdej.

I vores nye ØKO koldhævede surdejsboller, har vi nemlig lavet og tørret surdejen for dig og blandet den med dansk, økologisk fuldkornsmel, så alt du skal gøre, er at tilsætte vand, en smule gær og følge vejledningen. Se med her, hvor nemt det er, og få tre gode tips.

NEM HJEMMEBAG FOR STORE OG SMÅ

Vores bageblandinger er til meget mere end blot nem hjemmebag. Det er også en god måde at inddrage børnene i bagningen. Lad dem hjælpe med at røre, bage og pynte, eller lad de større børn bage helt selv – alle kan nemlig være med, når der er bagværk på den nemme måde. Og glæden er stor når man serverer hjemmebag for dem man holder af.