EFTERÅRSHYGGE PÅ INGEN TID

Brunch med familien eller eftermiddagshygge med gode venner? Med Valsemøllens bageblandinger er du altid et skridt foran. Også hvis I får lyst til at tage hjemmebag med på en spontan skovtur.

Med Valsemøllens bageblandinger har vi nemlig gjort forarbejdet for dig, så du nemt kan efterårshygge med – og forkæle – dem du holder af.

Find masser af inspiration til hjemmebag på ingen tid her på siden.

 

 

Bag Kanelsneglkage nu

NEMT HJEMMEBAG FOR STORE OG SMÅ

Vores bageblandinger er til meget mere end blot nemt hjemmebag. Det er også en god måde at inddrage børne i bagningen.

Lad dem hjælpe med at røre, bage og pynte, eller lad de større børn bage helt selv – alle kan nemlig være med, når det er hjemmebag på den nemme måde. Og glæden er stor, når man serverer hjemmebag for dem, man holder af.

 

GODT BAGVÆRK HANDLER I BUND OG GRUND OM GODT HÅNDVÆRK

Derfor gør vi altid meget ud af at udvælge og sammensætte de bedste råvarer, så du er sikker på at få et godt resultat. Hver gang.

Vores bagere har udviklet opskrifterne, så du med få ingredienser kan servere lunt og lækkert hjemmebag på ingen tid. Lækkert og nemt.

Se hele serien af brødblandinger

NU KAN DU NEMT BAGE ET LÆKKERT SURDEJSBRØD, LIGE NÅR DET PASSER DIG

– og helt uden at du skal passe og pleje din egen surdej.

I vores nye ØKO koldhævede surdejsbrød, har vi nemlig lavet og tørret surdejen for dig og blandet den med stenformalet dansk spelt- og hvedemel, så alt du skal gøre, er at tilsætte vand, en smule tørgær og følge vejledningen. Se her hvor nemt det er.

Bag ØKO surdejsbrød

FÅ EN GRATIS TEGN & BAG AKTIVITETSBOG

Elsker du også at bage og tegne?

Så kan du her downloade vores tegn & bag aktivitetsbog, med masser af skøn underholdning ;-)

 

Download her
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.