Hvorfor skal godt bagværk være en familie-hemmelighed?

Konkurrencen “Del din familie-hemmelighed” er slut.

Du kan allerede nu glæde dig til vores næste konkurrence som skydes i gang i det nye år, med lækre ugepræmier og en stor dejlig hovedpræmie. Følg med på vores facebookside Finax-NaarDuElskerAtBage eller Instagram @valsemollen og få seneste nyt.

Den heldige vinder af 1 års forbrug af Finax produkter er fundet. Stort tillykke til Rikke Skjøde Baes  – Se vinder opskriften her 

UGEVINDERE:

Uge 36: Gitte Christensen – Se vinder opskriften her
Uge 37: Malene Grove – Se vinder opskriften her
Uge 38: Sabine Schøllhammer – Se vinder opskriften her
Uge 39: Rie Ravnholdt Frederiksen – Se vinder opskriften her
Uge 40: Linda Askjær – Se vinder opskriften her
Uge 41: Kirsten Kruse – Se vinder opskriften her
Uge 42: Joan Baltzer – Se vinder opskriften her
Uge 43: Hejdi Michelle Hansen Se vinder opskriften her
Uge 44: Diana Øgendahl  – Se vinder opskriften her
Uge 45: Mallika – Se vinder opskriften her
Uge 46: Sidsel Jensine Kristensen Worm – Se vinder opskriften her


VINDER AF HOVEDPRÆMIEN
Rikke Skjøde Baes Se vinder opskriften her 

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.