Hvorfor skal godt bagværk være en familie-hemmelighed?

Konkurrencen “Del din familie-hemmelighed” er slut.

Du kan allerede nu glæde dig til vores næste konkurrence som skydes i gang i det nye år, med lækre ugepræmier og en stor dejlig hovedpræmie. Følg med på vores facebookside Finax-NaarDuElskerAtBage eller Instagram @valsemollen og få seneste nyt.

Den heldige vinder af 1 års forbrug af Finax produkter er fundet. Stort tillykke til Rikke Skjøde Baes  – Se vinder opskriften her 

UGEVINDERE:

Uge 36: Gitte Christensen – Se vinder opskriften her
Uge 37: Malene Grove – Se vinder opskriften her
Uge 38: Sabine Schøllhammer – Se vinder opskriften her
Uge 39: Rie Ravnholdt Frederiksen – Se vinder opskriften her
Uge 40: Linda Askjær – Se vinder opskriften her
Uge 41: Kirsten Kruse – Se vinder opskriften her
Uge 42: Joan Baltzer – Se vinder opskriften her
Uge 43: Hejdi Michelle Hansen Se vinder opskriften her
Uge 44: Diana Øgendahl  – Se vinder opskriften her
Uge 45: Mallika – Se vinder opskriften her
Uge 46: Sidsel Jensine Kristensen Worm – Se vinder opskriften her


VINDER AF HOVEDPRÆMIEN
Rikke Skjøde Baes Se vinder opskriften her 

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.