Hvorfor skal godt bagværk være en familie-hemmelighed?

Konkurrencen “Del din familie-hemmelighed” er slut.

Du kan allerede nu glæde dig til vores næste konkurrence som skydes i gang i det nye år, med lækre ugepræmier og en stor dejlig hovedpræmie. Følg med på vores facebookside Finax-NaarDuElskerAtBage eller Instagram @valsemollen og få seneste nyt.

Den heldige vinder af 1 års forbrug af Finax produkter er fundet. Stort tillykke til Rikke Skjøde Baes  – Se vinder opskriften her 

UGEVINDERE:

Uge 36: Gitte Christensen – Se vinder opskriften her
Uge 37: Malene Grove – Se vinder opskriften her
Uge 38: Sabine Schøllhammer – Se vinder opskriften her
Uge 39: Rie Ravnholdt Frederiksen – Se vinder opskriften her
Uge 40: Linda Askjær – Se vinder opskriften her
Uge 41: Kirsten Kruse – Se vinder opskriften her
Uge 42: Joan Baltzer – Se vinder opskriften her
Uge 43: Hejdi Michelle Hansen Se vinder opskriften her
Uge 44: Diana Øgendahl  – Se vinder opskriften her
Uge 45: Mallika – Se vinder opskriften her
Uge 46: Sidsel Jensine Kristensen Worm – Se vinder opskriften her


VINDER AF HOVEDPRÆMIEN
Rikke Skjøde Baes Se vinder opskriften her 

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.