Sandwichboller – Valsemøllen brødblanding

Hjemmebag behøver ikke at være besværligt eller tage lang tid. Disse lækre og svampede sandwichboller er lavet på Valsemøllen Italiensk Focaccia brødblanding. En perfekt bolle til at lave lækre sandwich med, når turen går til stranden, skoven eller anden tur ud i det fri.

Valsemøllen Italiensk Focaccia brødblanding kan både laves til madbrød, boller eller flutes. Fælles for dem alle er at det er lækkert til madpakken, når man har lyst til en italiensk inspireret frokost, eller som tilbehør til aftensmaden.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. og 50 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Sandwichboller – Valsemøllen brødblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Ingredienser

Opskrift til 14 boller

1 ps. Valsemøllen Italiensk Focaccia 
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
6 dl lunkent vand (30°C)
Pynt: Olie og krydderier fx havsalt og rosmarin

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 10 minutter i en røremaskine ved mellem hastighed, eller med hænderne, til den er glat og smidig – dejen må gerne være lidt klistret. Lad dejen hæve i en olieret skål i 60 minutter.
  3. Del dejen i 14 lige store stykker og form dem til boller og sæt bollerne på en bageplade med bagepapir.
  4. Tryk bollerne flade, så de er 2 cm høje.
  5. Fordel lidt olie på hver bolle og drys evt. med havsalt og rosmarin eller andre krydderier efter eget valg.
  6. Lad sandwichbollerne efterhæve i 30 minutter.
  7. Forvarm ovnen til 240°C og sænk så temperaturen til 220°C (varmluft 200°C). Bag sandwichbollerne i midten af ovnen i ca. 15-20 minutter.