Pizza detroit-style med pizzasurdej

Gå i gang med forberedelserne til at bage en lækker og smagsfuld pizza detroit-style, bagt med Valsemøllen Pizzasurdej. En pizza detroit-style er en deep pan pizza, som er bagt i en slags bradepande, hvor du får en tyk og sprød pizza. Du kan f.eks. bruge denne LloydPans Detroit Style pander. Du kan også vælge at bruge en bradepande på 25×20 cm med en høj kant.

Valsemøllen Pizzasurdej  er en tørret surdej på hvede, der er startet op som en traditionel surdej, og herefter tørret ind og formalet. Den er udviklet efter italienske traditioner som en ’levito madre’, så du får en mild og aromatisk surdej, og ikke den stærke og syrlige surdej, som er mere udbredt i nordisk bagværk. Du kan læse mere om produktet, her. 

Se opskrift
Pizza detroit-style med pizzasurdej

Køkkentid
2 t

Ventetid
6 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pizza detroit-style med pizzasurdej: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Sådan gør du

  1. Rør vand, mel og pizzasurdej let sammen på en røremaskine.
  2. Lad det hvile i 45 minutter (fermentolyse).
  3. Tilsæt salt og tørgær, og ælt dejen i en røremaskine i 5 minutter ved lav hastighed.
  4. Lad dejen hvile i 5 minutter.
  5. Ælt dejen  i en røremaskine i ca. 5 minutter ved mellem hastighed. Når dejen er skær (helt blank og glat), er den klar.
  6. Lad dejen hæve i en lukket beholder i 2 timer ved stuetemperatur.
  7. Del dejen i 2 klumper af ca. 300 g, og placer dem i hver sin olierede bakke, og tryk dejen en smule ud.
  8. Lad dejen hvile tildækket i 30 minutter, og tryk derefter dejen helt ud til kanten.
  9. Kom et viskestykke henover og lad dejen hvile i 1-2 timer ved stuetemperatur.
  10. Kom dit fyld på f.eks. ost, 3 striber tomatsovs og pepperoni.
  11. Bag pizzaen i en forvarmet ovn på ca. 240-260°C i ca. 20 minutter til den er gylden og gennembagt.

Et godt tip: For mere smag kan dejen koldhæve natten over. Kom dejen i køleskabet efter punkt 8 med film over. Husk at tag dejen ud 1 time inden afbagning.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.