Økologiske Solsikkekerner

Økologiske Solsikkekerner

Solsikkekerner har et højt fiberindhold og kan med fordel bruges i både bagværk, müsli og salater, hvor de giver en nøddeagtig smag og lidt ekstra at tygge på.

 

 

Økologisk mel

Ingredienser

Afskallede kerner fra økologiske solsikker.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
Energi2691 kJ/641 kcal
Fedt52 g
- heraf mættede fedtsyrer4,5 g
Kulhydrat11 g
- heraf sukkerarter2,6 g
Kostfibre8,6 g
Protein21 g
Salt*0,02 g
* Indeholder naturligt forekommende salt fra solsikkefrø

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med vores råvarer, og vi ved, hvad der skal til for at få mere økologi og smag ind i hverdagen. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med økologiske, danskproducerede frø og kerner af høj kvalitet.

Dansk Håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner, der skaber spændende produkter af gode råvarer.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

Køb det her