Økologiske Solsikkekerner

Økologiske Solsikkekerner

Valsemøllen Økologiske Solsikkekerner er en god protinkilde med et højt fiberindhold. Brug solsikkekerner både bagværk, müsli og salater, hvor de giver en nøddeagtig smag og lidt ekstra at tygge på.

Find opskrifter og få mere inspiration om Valsemøllen Frø og kerner her.

 

 

Økologisk mel

Køb det her

Ingredienser

Økologiske solsikkekerner.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi2522 kJ/602 kcal
Fedt52 g
- heraf mættede fedtsyrer4,5 g
Kulhydrat11 g
- heraf sukkerarter2,6 g
Kostfibre8,6 g
Protein21 g
Salt*0,02 g
* Indeholder naturligt forekommende salt fra solsikkefrø

Økologi i hverdagen

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med de gode råvarer, og vi ved, hvad der skal til for at få mere økologi og smag ind i hverdagen. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med økologiske frø og kerner af allerhøjeste kvalitet.

Dansk Håndværk siden 1899

Med vores stolte mølletraditioner skaber vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.