Tapasbræt med hummus og saltede mandler

Lav et lækkert tapasbræt med saltede mandler, hummus og det frugt og grønt, du bedst kan lide.

Et tapasbræt kommer i mange forskellige udgaver. Her finder du et med saltede mandler, hummus, gnavegrønt, frugt serveret med knækbrød. Tapas er altid nem gæstemad, som man kan variere. Ditte Ingemann er her kommet med sit bud på, hvordan du kan sammensættet et lækkert tapasbræt, der er både er sundt og mættende.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20.min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Tapasbræt med hummus og saltede mandler: 4 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

2 personer

Saltede mandler
3½ spsk. havsalt
2 dl kogende vand
200 g mandler

Resten
Gnavegrønt
Ost
Dadler
Frugt
Knækbrød – find opskrifter på knækbrød her
Oliven
Hummus

Sådan gør du

Saltede mandler

  1. Opløs saltet i det kogende vand i en lille skål, og tilsæt derefter mandlerne.
  2. Stil dem til side tildækket i ca. 15-20 minutter. Lad derefter mandlerne dryppe godt af i en sigte.
  3. Fordel mandlerne på en bageplade med papir, og bag midt i ovnen i ca. 20 minutter ved 150°C.
  4. Rens frugt og grønt og anret det sammen med resten af ingredienserne på tapasbrættet, mens mandlerne er i ovnen
  5. Server med cremet hummus.

Et godt tip: Et tapasbræt kan sammensættes på mange måder. Her har vi foreslået at servere de små retter med sprøde knækbrød. Hvis du vil lave et endnu mere varieret tapasbræt, kan du også anrette med lækre pølser, skinke og pesto, og servere det med et lækkert hjemmebagt surdejsbrød.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.