Tærte med laks og spinat

Denne tærte med laks og spinat er en familiefavorit, der smager skønt. Denne madtærte er lavet med en fuldkornsbund, og så er den super nem at lave. Er du ikke så meget til laks eller spinat, er der mulighed for at bruge det fyld, som du kan lide. Mulighederne er mange.

En tærte med laks og spinat er noget de fleste elsker. Har du brug for en nem opskrift på en madtærte til aftensmaden, er du kommet det rette sted hen. Spis den som nem hverdagsmad eller til en skøn frokost.

Se opskrift
Tærte med laks og spinat

Køkkentid
25 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Tærte med laks og spinat: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 tærte

Tærtebund:
70 g Valsemøllen havreklid
150 g Valsemøllen hvedemel med fuldkorn
1 tsk. salt
50 g smør
1 æg
1 dl Kærnemælk

Tærtefyld:
2 dl kærnemælk
4 æg
1 tsk. salt
1 tsk. muskatnød
100 g frisk spinat
225 g laks

Sådan gør du

  1. Bland de tørre ingredienser sammen,
  2. Smuldr smør i melet og tilsæt æg og kærnemælk.
  3. Ælt dejen godt igennem.
  4. Fordel dejen i en smurt tærteform, og pres den godt op over kanterne.
  5. Prik med en gaffel i tærtebunden.
  6. Forbag tærtebunden i en forvarmet ovn ved  185°C (varmluft 170°C). i ca. 10 minutter.
  7. Pisk kærnemælk, æg, salt og muskatnød sammen i en skål.
  8. Hak spinat i mindre stykker, og skær laks i mundrette stykker.
  9. Fordel fordel tærtefyldet på tærtebunden.
  10. Bag tærten i en forvarmet ovn ved  185°C (varmluft 170°C). i ca. 25-30 minutter.

Et godt tip: Den grove tærtebund kan også sagtens fyldes med andre typer af fyld. Udskift f.eks. laksen med karamelliserede rødløg og gedeost og få en anden type tærte, der passer perfekt på middagsbordet eller som en del af tapas.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.