Tærte med laks og spinat

Denne tærte med laks og spinat er en familiefavorit, der smager skønt. Denne madtærte er lavet med en fuldkornsbund, og så er den super nem at lave. Er du ikke så meget til laks eller spinat, er der mulighed for at bruge det fyld, som du kan lide. Mulighederne er mange.

En tærte med laks og spinat er noget de fleste elsker. Har du brug for en nem opskrift på en madtærte til aftensmaden, er du kommet det rette sted hen. Spis den som nem hverdagsmad eller til en skøn frokost.

Se opskrift
Tærte med laks og spinat

Køkkentid
25 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Tærte med laks og spinat: 5 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

1 tærte

Tærtebund:
70 g Valsemøllen havreklid
150 g Valsemøllen hvedemel med fuldkorn
1 tsk. salt
50 g smør
1 æg
1 dl Kærnemælk

Tærtefyld:
2 dl kærnemælk
4 æg
1 tsk. salt
1 tsk. muskatnød
100 g frisk spinat
225 g laks

Sådan gør du

  1. Bland de tørre ingredienser sammen,
  2. Smuldr smør i melet og tilsæt æg og kærnemælk.
  3. Ælt dejen godt igennem.
  4. Fordel dejen i en smurt tærteform, og pres den godt op over kanterne.
  5. Prik med en gaffel i tærtebunden.
  6. Forbag tærtebunden i en forvarmet ovn ved  185°C (varmluft 170°C). i ca. 10 minutter.
  7. Pisk kærnemælk, æg, salt og muskatnød sammen i en skål.
  8. Hak spinat i mindre stykker, og skær laks i mundrette stykker.
  9. Fordel fordel tærtefyldet på tærtebunden.
  10. Bag tærten i en forvarmet ovn ved  185°C (varmluft 170°C). i ca. 25-30 minutter.

Et godt tip: Den grove tærtebund kan også sagtens fyldes med andre typer af fyld. Udskift f.eks. laksen med karamelliserede rødløg og gedeost og få en anden type tærte, der passer perfekt på middagsbordet eller som en del af tapas.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.