Tærte med laks og spinat

Denne tærte med laks og spinat er en familiefavorit, der smager skønt. Denne madtærte er lavet med en fuldkornsbund, og så er den super nem at lave. Er du ikke så meget til laks eller spinat, er der mulighed for at bruge det fyld, som du kan lide. Mulighederne er mange.

En tærte med laks og spinat er noget de fleste elsker. Har du brug for en nem opskrift på en madtærte til aftensmaden, er du kommet det rette sted hen. Spis den som nem hverdagsmad eller til en skøn frokost.

Se opskrift
Tærte med laks og spinat

Køkkentid
25 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Tærte med laks og spinat: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 tærte

Tærtebund:
70 g Valsemøllen havreklid
150 g Valsemøllen hvedemel med fuldkorn
1 tsk. salt
50 g smør
1 æg
1 dl Kærnemælk

Tærtefyld:
2 dl kærnemælk
4 æg
1 tsk. salt
1 tsk. muskatnød
100 g frisk spinat
225 g laks

Sådan gør du

 1. Bland de tørre ingredienser sammen,
 2. Smuldr smør i melet og tilsæt æg og kærnemælk.
 3. Ælt dejen godt igennem.
 4. Fordel dejen i en smurt tærteform, og pres den godt op over kanterne.
 5. Prik med en gaffel i tærtebunden.
 6. Forbag tærtebunden i en forvarmet ovn ved  185°C (varmluft 170°C). i ca. 10 minutter.
 7. Pisk kærnemælk, æg, salt og muskatnød sammen i en skål.
 8. Hak spinat i mindre stykker, og skær laks i mundrette stykker.
 9. Fordel fordel tærtefyldet på tærtebunden.
 10. Bag tærten i en forvarmet ovn ved  185°C (varmluft 170°C). i ca. 25-30 minutter.

Et godt tip: Den grove tærtebund kan også sagtens fyldes med andre typer af fyld. Udskift f.eks. laksen med karamelliserede rødløg og gedeost og få en anden type tærte, der passer perfekt på middagsbordet eller som en del af tapas.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.