Grove hirsestykker

Lækre hirseboller, gode til morgenmaden med smør på eller som mættende frokostboller med fyld. Bollerne her er med yoghurt, hirse og fuldkorn der giver dig ekstra smag, mæthed og sundhed.

Se opskrift
Hirseboller

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 15 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Grove hirsestykker: 4 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser

Fremgangsmåde

  1. Rør gæren ud i lunkent vand, og tilsæt yoghurt, olie, salt, honning, hirseflager og fuldkornshvedemel.
  2. Ælt dejen færdig med hvedemel, og lad den hæve tildækket til dobbelt størrelse, ca. ½ time.
  3. Tril dejen ud som en pølse og skær den i 15 stykker (Form evt. stykkerne til boller).
  4. Læg dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Lad dem efterhæve ca. ½ time.
  6. Pensl og drys med lidt hirseflager.
  7. Bag brødene i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter.