Grove hirsestykker

De grove hirsestykker er fyldt med fuldkorn og smag. Derfor er de helt perfekte på morgenbordet, hvor de kan bidrage til at give dig en god start på dagen.

Hjemmebagte rundstykker? Ja tak! De grove hirsestykker holder godt på fugten, da de er bagt med yoghurt. Derfor får du saftige boller, der er sprøde uden på, og fyldt med god smag. Hirsestykkerne er derfor skønne som de er med lidt pålæg, men de kan også sagtens bruges i madpakken. Rigtig god bagelyst!

Se opskrift
grove hirsestykker

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 15 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Grove hirsestykker: 4 ud af 5 baseret på 20 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i lunkent vand, og tilsæt yoghurt, olie, salt, honning, hirseflager og fuldkornshvedemel.
  2. Ælt dejen færdig med hvedemel, og lad den hæve tildækket til dobbelt størrelse, ca. ½ time.
  3. Tril dejen ud som en pølse og skær den i 15 stykker (Form evt. stykkerne til boller).
  4. Læg dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Lad dem efterhæve ca. ½ time.
  6. Pensl og drys med lidt hirseflager.
  7. Bag brødene i ovnen ved 200°C i ca. 15 minutter.