Glutenfri burgerboller

Bare fordi, at man ikke tåler gluten, betyder det ikke, at man skal snydes for en saftig burger. Derfor har vi udviklet denne opskrift på glutenfri burgerboller.

Hvem elsker ikke en god burger? Med disse glutenfri burgerboller, bliver det nemt at bage hjemmelavede burgerboller helt uden gluten. De er perfekte til en snasket burger, og det er helt op til dig, hvad de skal fyldes med. Bag lidt ekstra og frys dem ned. Så er der altid hjemmebagte burgerboller klar. God bagelyst!

Se opskrift
glutenfri burgerboller

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 t 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri burgerboller: 4 ud af 5 baseret på 53 anmeldelser

Opskrift

16 boller

50 g gær
5 dl mælk
50 g blødt smør
2 spsk. psyllium
1 tsk. salt
10 – 12 dl Finax Glutenfri Melmix (ca. 600 g) eller Lavproteinmix eller Grov Melmix
Evt. sesamfrø til drys

Sådan gør du

  1. Smuldr gæren i en skål.
  2. Varm mælk og smør til det er fingervarmt (37ºC). Hæld væsken over gæren og rør til gæren er opløst.
  3. Bland Psyllium i og lad det trække i 10 min.
  4. Tilsæt salt og det meste af melmixen (gem lidt til bollerne skal formes). Ælt dejen godt i en røremaskine eller med hænderne i ca. 5 min.
  5. Lad dejen hæve dækket med et viskestykke i ca. 30 min.
  6. Læg dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt. Form dejen til 16 lige store boller.
  7. Læg bollerne på en plade med bagepapir og tryk dem lidt flade. Dæk dem med et viskestykke og lad dem hæve ca. 30 min.
  8. Sæt ovnen på 250ºC.
  9. Pensl bollerne med et sammenpisket æg og drys evt. med sesamfrø.
  10. Bages midt i ovnen i ca. 10-12 min.
  11. Lad bollerne køle af under et viskestykke.
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.