Håndæltet pizzadej

Få den perfekte pizzaoplevelse med vores håndæltede pizzadej! Fremstillet med Valsemøllen Tosca Farina Pizzamel er dejen både nem at komme i gang med og utrolig lækker. Uanset om du har tid til langsom hævning eller en hurtigere version, får du en sprød og velsmagende pizza, der er værd at prøve.

Køkkentid
30 min.

Ventetid
48-72 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Sådan gør du

Dag 1:

  1. Kom alt vand i en skål, og herefter gær som opløses i vandet
  2. Kom nu 10% af melet i, mens du rører med hånden, tilføj salt og det sidste mel, som kommes i lidt efter lidt.
  3. Når dejen har samlet sig, lægges den ud på bordet, hvor den æltes godt med hænderne i ca. 4-7 min.
  4. Du kan se dejen er færdigæltet, når du trykker på den, og den “kommer op igen”.
  5. Man kan med fordel lade dejen ligge i 10 min., hvorefter man virker den op til en kugle.
  6. Lad dejen hvile i 24 timer ved stuetemperatur i lufttæt beholder.

Dag 2:

  1. Del dejen i 4 klumper af ca. 275 g.
  2. Stram op som kugler, ved at folde oversiden ind i bunden af dejen, og kom dem i en pizza hævekasse.
  3. Sæt dem på køl i ca. 24-48 timer.

Dag 3:

  1. Tag dejen ud af køl 3-4 timer før brug – så tempererer den og bliver nemmere at arbejde med.

 

Et godt tip: I stedet for at sætte hævekassen på køl på dag 2 i 24-48 timer, kan man hæve dejkuglerne ved stuetemperatur i 4-6 timer og de er herefter klar.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Vinderen trækkes 30. juni 2025 og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.